Rekrytointi

Teemme rekrytoinnista sinulle helppoa. Asiantuntijamme etsivät tarpeisiisi sopivat nuoret ammattilaiset ammattitaitoisesti kohderyhmän omista kanavista. Sinä kerrot mitä tarvitset ja valitset sopivimman esittelemistämme hakijoista. Prosessi on riskitön, sillä maksat vain kun löydämme tarpeeseesi tekijän. 

Rekrytointi on yksi yrityksen tärkeimmistä investoinneista, sillä oikeat ihmiset oikeissa tehtävissä auttavat yritystä pääsemään tavoitteisiinsa. Voi jopa väittää, että yrityksen menestys on riippuvainen onnistuneista rekrytoinneista. Me haluamme auttaa yritystäsi onnistumaan rekrytoinnissa!
 

ONNISTUNUT REKRYTOINTI VAATII PANOSTUSTA

Meidän mielestämme rekrytointi on onnistunut, kun löydämme henkilön joka on motivoitunut, osaava ja joka viihtyy työssään sekä sulautuu asiakkaan yrityskulttuuriin. Onnistuneessa rekrytoinnissa kaikki voittavat. Laadukas rekrytointiprosessi vaatii kuitenkin panostusta, aikaa ja ammattitaitoa. Ulkoistamalla rekrytoinnin meille, voit keskittyä huoletta ydinliiketoimintaasi, ja me toteutamme laadukkaan rekrytointiprosessin alusta loppuun. Haluamme olla ykkösvalintasi, kun kaipaat asiantuntevaa rekrytointikumppania!

 

REKRYTOINTIPALVELUT

Rekrytointipalvelumme kattavat koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, laadusta tinkimättä. Rekrytointipalveluumme kuuluu kaikki tarvekartoituksesta ja profiilin määrittelystä, työpaikkailmoitukseen, julkaisukanavien suunnitteluun, työpaikkakampanjointiin, hakijoiden karsintaan, parhaiden kandidaattien esittelyyn aina työsopimuksen kirjoittamiseen saakka. Me olemme erikoistuneet rekrytoimaan nuoria ammattilaisia, opiskelijoita, vastavalmistuneita sekä uransa alkuvaiheessa olevia asiantuntijoita. Yli 15 vuoden kokemuksella voimme luvata, että me löydämme ja tunnistamme tulevaisuuden osaajat. 

KOMPETENSSIPOHJAINEN HAASTATTELU

Tapamme rekrytoida perustuu kompetenssipohjaiseen menetelmään, joka on omiaan arvioimaan työnhakijoita, kun työkokemusta on vähän tai sitä ei ole ollenkaan. Nuorten ammattilaisten rekrytoinnissa korostuukin erityisesti motivaatiotekijöiden sekä henkilökohtaisten ominaisuuksien arviointi. Nuorten ammattilaisten rekrytoinnissa kiinnitämme huomiota myös positiiviseen hakijakokemukseen panostamalla aktiiviseen kommunikaatioon prosessin aikana sekä palautteenantoon. 

NÄIN HYÖDYT REKRYTOINTIPALVELUISTAMME

Asiakkaanamme saat ketterän kumppanin, kohderyhmän asiantuntijan sekä laadukkaan palvelukokemuksen. Tavoitteenamme ovat 100 % tyytyväiset asiakkaat ja NPS tuloksiemme mukaan olemme menestyneet hyvin tavoitteessamme. Säästä aikaasi ulkoistamalla rekrytointiprosessisi asiantuntijalle ja nauti vain työn tuloksista. Kauttamme saat työpaikkailmoitukselle myös laajan näkyvyyden kattavan julkaisukanavaverkostomme avulla. Lue lisää rekrytointipalveluidemme hyödyistä. 

Jaa