Rekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelumme kattavat koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, laadusta tinkimättä. Tavoitteenamme on tehdä rekrytoinnista sinulle mahdollisimman helppoa ja tehokasta. 

Haluatko kuulla, kuinka voisimme tehostaa rekrytointejasi? Ota yhteyttä!
 
Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi kattavat rekrytointipalvelut. Suorahaussa huolehdimme koko rekrytointiprosessista asiakkaan puolesta ja kattavan julkaisukanavaverkostomme avulla varmistamme, että työpaikkailmoitus tavoittaa sekä aktiiviset että passiiviset hakijat.
 

REKRYTOINTIPALVELUMME

Rekrytointipalvelumme sisältävät mm. profiilin ja rekrytointistrategian määrittelyn, työpaikkailmoituksen muotoilun sekä julkaisun academicwork.fi-sivustolla, työnhakijarekisterin hyödyntämisen sekä Duunivahti -ilmoituksen työnhakijoille. Peruspalvelumme lisäksi työpaikkailmoitus saa lisänäkyvyyttä valtakunnallisissa julkaisukanavissa, kuten Monster, ja Duunitori. Hyödynnämme myös kohdennettuja julkaisukanavia profiilin mukaan sekä sosiaalista mediaa. Kattavien julkaisukanavien hyödyntämisen lisäksi rekrytointiprosessiin luonnollisesti kuuluu myös työnhakijoiden arviointi. Arvioinnin osa-alueita ovat mm. seulonta, puhelinhaastattelut, henkilökohtaiset haastattelut, parhaiden kandidaattien valinta ja esittely asiakkaalle. Rekrytointiprosessissamme kiinnitämme myös huomiota viestintään työnhakijoiden kanssa koko prosessin ajan, positiivisen hakijakokemuksen luomiseen ja asiakkaan työnantajamielikuvan tukemiseen.
 

RÄÄTÄLÖITÄVÄT REKRYTOINTIPALVELUT

Rekrytointiprosessimme on vakiintunut ja tehokas, mutta aina kehittyvä. Haastattelemme nuoria ammattilaisia päivittäin ja samalla hiomme rekrytointiprosessiamme palvelemaan sekä työnhakijoita että asiakkaitamme ketterästi ja parhaalla mahdollisella tavalla. Voimme esimerkiksi helposti muokata tai lisätä prosessin osia räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaisesti. Voimme suorittaa esimerkiksi soveltuvuusarviointeja tai toteuttaa laajemman työpaikka – tai työnantajamielikuvakampanjan. Asiantuntijamme auttavat näissä mielellään. 

ASIANTUNTIJAT TUKENASI KOKO PROSESSIN AJAN 

Vastuu rekrytointiprosessista on aina rekrytoinnin asiantuntijalla, Consultant Managerilla, ja siksi saatkin meiltä kaksi yhteyshenkilöä yhden sijaan. Meille on tärkeää, että palvelumme laatu pysyy koko prosessin ajan, siksi sinua palvelee sekä Account Manager että Consultant Manager. Kaikki rekrytoijamme ovat erikoistuneita nuorten ammattilaisten rekrytointiin. Asiakkaanamme saattekin käyttöönne salaisen aseemme: ainutlaatuisen kohderyhmätuntemuksen. Osa asiantuntijoistamme on sen lisäksi erikoistunut myös aloille, jotka vaativat erityisosaamista, kuten esimerkiksi IT -alan rekrytointiin.

REKRYTOINTIPALVELUIDEN HYÖDYT

Asiakkaanamme saat ketterän kumppanin, kohderyhmän asiantuntijan sekä laadukkaan palvelukokemuksen. Tavoitteenamme ovat 100 % tyytyväiset asiakkaat ja NPS-tuloksiemme mukaan olemme menestyneet hyvin tavoitteessamme. Lue lisää rekrytointipalveluidemme hyödyistä.

TOIMIALAMME 

Rekrytointipalveluidemme painopisteet ovat toimialoilla IT, Tekniikka, Taloushallinto, Myynti, Markkinointi, Asiakaspalvelu sekä Logistiikka. Välittämämme tehtävät ovat asiantuntijatehtäviä, jotka vaativat tyypillisesti korkeakouluopintoja sekä 0-5 vuotta alan tai vastaavan työtehtävän työkokemusta. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä, alansa johtavia tekniikan ja televiestinnän yrityksiä, kansainvälisiä pankkeja ja monikansallisia yrityksiä mutta myös pienempiä innovatiivisia yrityksiä.

 

Jaa