SCREENING TESTIEN KÄYTTÖ OSANA REKRYTOINTIPROSESSIA

Pilotoimme parhaillaan screening testien käyttöä henkilöarvioinnin tukena rekrytointiprosessissa. Suoritamme testauksen yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa ja tavoitteenamme on tarjota arvokasta tietoa sekä hakijalle että rekrytoivalle esimiehelle. Hakijakokemus on meille äärimmäisen tärkeä, joten arvostamme palautettasi!

MIKSI KÄYTÄMME TESTEJÄ OSANA REKRYTOINTIPROSESSIA?

Testien tarkoitus on antaa meille objektiivista tietoa ja ymmärrystä hakijoiden kyvystä suoriutua haettavasta tehtävästä. Testit toimivat normaalin hakuprosessin tukena eivätkä näin ollen korvaa esimerkiksi CV:tä ja muita tarvittavia hakudokumentteja.

MIKSI SUOSITTELEMME OSALLISTUMAAN TESTIIN?

Testitulosten avulla pystymme paremmin arvioimaan sopivuuttasi kyseiseen työpaikkaan ja tarjoamaan sinulle myös mahdollisesti muita sopivia työpaikkoja.

MITEN TEEN TESTIN?

Löydät työpaikkailmoituksesta linkin, josta klikkaamalla pääset etenemään ohjeiden mukaan. Muistathan tallentaa salasanasi rekisteröinnin yhteydessä. Tarvitset salasanaa, jos haluat keskeyttää testin ja jatkaa sen täyttämistä myöhemmin.

MITÄ TAPAHTUU TESTIEN TEKEMISEN JÄLKEEN?

Mikäli etenet hakuprosessissa testien tekemisen jälkeen, meiltä otetaan sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä. Jos taas et etene tässä prosessissa hakuvaihetta pidemmälle, saat siitä tiedon viimeistään muutaman viikon kuluessa sähköpostitse.

MITEN PITKÄÄN TESTIN TEKEMISESSÄ MENEE?

Vastaamiseen menee maksimissaan noin 25-30 minuutta. Voit välillä lopettaa vastaamisen ja palata jatkamaan myöhemmin, suosittelemme kuitenkin, että teet testin kerralla loppuun. Saadaksesi testitulokset sinun pitää suorittaa testi loppuun.

SAANKO TESTITULOKSET ITSELLENI?

Kun olet suorittanut testin loppuun, sinulla on mahdollisuus ladata testiraportti itsellesi.

MITÄ JOS JOKIN EI TOIMI KUTEN PITÄISI? 

Jos kohtaat testiä tehdessä teknisiä ongelmia, suosittelemme että olet suoraan yhteydessä testin tarjoajan asiakaspalveluun sähköpostitse technicalsupport@sovaassessment.com  tai puhelimitse +46 (0) 722-42 56 00 . Jos sinulla herää kysymyksiä itse rekrytointiprosessista, olethan meihin yhteydessä työpaikkailmoituksen lopusta löytyvän sähköpostiosoitteen kautta. Autamme sinua mielellämme!

ARVOSTAMME PALAUTETTASI!

Tavoitteenamme on, että saat testituloksista arvokasta tietoa itsellesi ja että hakuprosessimme on mahdollisimman tasapuolinen kaikille hakijoille. Tästä syystä arvostamme palautettasi! Saat muutaman viikon kuluessa sähköpostitse kyselyn, jossa kysymme kokemuksestasi työnhakijana. Arvostamme sekä positiivista että rakentavaa palautetta. Rekrytoijamme ottaa myös mielellään vastaan palautetta itse prosessin aikana. 

Jaa