Haluatko rekrytoida insinöörin tai insinööriopiskelijan?

Ammattitaitoisista tekniikan alan työntekijöistä on Suomessa kasvava pula. Meillä tekniikan alan rekrytoinneista huolehtivat kaksi alalle erikoistunutta rekrytointitiimiä. Heidän tukenaan työskentelevät tukenaan talentteja aktiivisesti kontaktoivat Tech Talent Sourcerit sekä markkinointitiimi, joka tekee yhteistyötä tekniikan alan opiskelijoiden kanssa ympäri Suomen.

Haluatko löytää parhaat osaajat? Oli tarpeissasi niin kokoaikainen valmistunut insinööri tai opiskelija osa-aikatyöntekijäksi, me hoidamme koko prosessin puolestasi.

Miksi rekrytoida Academic Workin kautta?

Tunnemme kohderyhmämme ja teemme aktiivista työtä tekniikan alan kykyjen tavoittamiseksi heidän opiskelujensa alkuvaiheista valmistumisen jälkeisiin vuosiin asti. Lisäksi tutkimme aktiivisesti nuorten ammattilaisten kohderyhmää ja heidän odotuksiaan työelämältä. 

Rekrytointiprosessi on sujuva ja vaivaton niin sinulle kuin tulevalle työntekijällesikin. Kauttamme työllistyneet työntekijät ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Huolehdimme siitä, että rekrytointiprosessi vie mahdollisimman vähän aikaasi. 

Joustavat henkilöstövuokraratkaisut mahdollistavat rekrytointipalveluidemme lisäksi sen, että saat oikeat työntekijät juuri sellaiselle aikajaksolle kuin tarvitset.  

Minkälainen tausta välittämillämme työntekijöillä on?

Kauttamme työllistyy pääasiassa korkeakoulutettuja nuoria ammattilaisia - tämä tarkoittaa tekniikan alalla joko ammattikorkeakoulu- tai diplomi-insinöörejä, joilla on 0-5 vuotta työkokemusta. Lisäksi insinööriopiskelijat työllistyvät usein kauttamme esimerkiksi osa-aika tai kesätöihin. 

Minkä alan työntekijöitä löydämme? 

Tekniikan alalla meidän kauttamme kuukausittain työllistytään mm. seuraaviin rooleihin:

  • Projekti-insinööri
  • Sähköinsinööri tai -suunnittelija
  • Rakennusinsinööri
  • Mekaniikkasuunnittelija 
  • Tekninen valvoja
  • Projektiassistentti tai tekninen assistentti
  • Energiatekniikan insinööri
  • Tekninen myyjä

 

Mihin rooliin sinä tarvitset työntekijöitä? Ota yhteyttä ja avataan haku heti! 

 

Täyttämällä tietosi tähän lomakkeeseen annat meille luvan käsitellä tietojasi ja lähettää sinulle kohdistettua viestintää ja tapahtumakutsuja. Lisätietoja tietojesi käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme.

Jaa