Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Academic Work on Hyvä työpaikka, osaavaa rekrytointia -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys. Auktorisointi kertoo yrityksille ja työntekijöille, että kyseinen henkilöstöpalveluyritys on viisas valinta työn ja tekijän yhdistämiseksi. Vastuullisuus on meille kunnia-asia.

Hyvä työpaikka, osaavaa rekrytointia -auktorisoitu yritys

Academic Work kuuluu Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon HPL:ään. Meille on myönnetty HPL:n toimesta Hyvä työpaikka, osaavaa rekrytointia -auktorisointi. Henkilöstöpalveluyritysten auktorisoinnilla varmistetaan, että henkilöstövuokraus on aina reilua sekä työntekijälle että vuokratyövoimaa käyttävälle yritykselle.

Mihin auktorisointia tarvitaan?

Hyvä työpaikka, osaavaa rekrytointia -auktorisoinnilla varmistetaan, että henkilöstövuokrausalan auktorisoidut yritykset ovat ammattimaisia ja vastuullisia kumppaneita, jotka toimivat aina voimassa olevan lainsäädännön mukaan. Auktorisointi kertoo yrityksille ja työntekijöille, että henkilöstöpalveluyritys on viisas valinta työn ja tekijän yhdistämiseksi.

Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ovat ammattimaisia ja vastuullisia kumppaneita, jotka toimivat aina voimassa olevan lainsäädännön mukaan sekä hoitavat rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Hyvä työnantaja

Auktorisoitu yritys sitoutuu toimimaan vastuullisesti niin määräaikaisissa työsopimuksissa, työsuhteen pituuteen liittyvissä etuuksissa kuin ongelmatilanteissa. Yritys sitoutuu myös noudattamaan selkeitä pelisääntöjä niin henkilötietojen käsittelyssä, ulkomaalaisten työtekijöiden rekrytoinnissa kuin työpaikkailmoittelussa. Auktorisoidut yritykset sitoutuvat huolehtimaan myös vuokratyöntekijöiden hyvinvoinnista ja osaamisesta.

Ammattitaitoista palvelua

Hyvä työpaikka, osaavaa rekrytointia -auktorisoidut yritykset rekrytoivat työntekijöitä ammattitaitoisesti ja asiantuntevasti. Yritykset ovat sitoutuneet välittämään asiakasyrityksen vaatimaa ammattitaitoa vastaavia vuokratyöntekijöitä. Meille on erittäin tärkeää, että sekä asiakasyritys että vuokratyöntekijä ovat tyytyväisiä yhteistyöhömme ja pyrimme aina 100 % tyytyväisyyteen.

Reilut toimintatavat

Meille vastuullisuus on kaiken toiminnan perusta. Haluamme edistää kestävää kehitystä ja olla työpaikka, jossa ihmiset viihtyvät ja välittävät toisistaan. Noudatamme aina hyvää liiketapaa ja täytämme velvollisuutemme sekä asiakasyritykselle että vuokratyöntekijälle tunnollisesti. Sekä asiakassopimukset että työsopimukset tehdään aina kirjallisesti ja noudattaen alaa tai asiakasyritystä sitovaa työehtosopimusta.

Annamme mielellämme lisätietoja yritysvastuusta Academic Workillä. Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen info@academicwork.fi

Autamme sinua menestymään!

Menestyksen takana ovat ihmiset - puhumme kokemuksesta. Tutustu henkilöstöpalveluihimme ja ymmärrä, miten voimme auttaa myös sinun yritystäsi menestymään!

Tutustu palveluihimme
Jaa artikkeli