Kulttuuri & arvot

Menestys lähtee ihmisistä - myös meillä. Arvomme ja kulttuurimme ovat ensisijaisen tärkeitä, sillä tekemisen ilo ja upeat kollegat ovat kovan kasvumme salaisuus. Arvomme välittyvät kaikesta, mitä teemme ja kulttuurimme takaa, että töihin on aina kiva tulla!

Kulttuuri, josta huokuu kunnianhimo ja toisistamme huolehtiminen

Meille on tärkeää ylläpitää yrityskulttuuria, joka antaa energiaa ja kannustaa pitämään hauskaa. Kulttuuria, joka inspiroi kehittymään, saavuttamaan tavoitteita sekä tekemään aina parhaansa. Samalla haluamme myös vahvistaa kulttuuria, jossa kuuntelemme, autamme sekä tuemme toisiamme aina kun siihen on tarvetta.

Koko Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisistamme huolehtiminen. Arvomme: Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin.

Avoin palautekulttuuri ruokkii kehittymistä ja viihtyvyyttä

Palautteen antamisen arvoa ei voi tarpeeksi korostaa. Meillä palautetta jaetaan avoimesti, usein ja kaikkiin suuntiin - niin tiimin sisällä kuin tiimirajojen ulkopuolellekin. Kokemuksemme kertoo, että avoin palautekulttuuri on avain niin kehittymisen kuin viihtyvyydenkin kannalta.

Perinteisten kehityskeskusteluiden lisäksi meillä istutaan joka kuukausi alas oman esimiehen kanssa. Kuukausittaisessa 1:1-keskustelussa käydään läpi kuulumiset, onnistumiset, murheet ja tavoitteet. Keskusteluissa keskitytään myös esimiehen kehityskohtiin, sillä johtamisen kehittäminen on meille erittäin tärkeää.

Arvot - Beat Yesterday

Meidän yhteisenä tavoitteena on tehdä jokaisesta päivästä edellistä parempi. Meille kaikki on mahdollista. Tämän tuloksena syntyy yritys, jonka työntekijät ovat uteliaita, rohkeita ja halukkaita kehittymään.

Arvot - Share Energy

Haluamme yrityksenä levittää positiivista energiaa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, missä voimme jakaa energiaa, luoda uutta energiaa yhdessä sekä kannustaa toinen toisiamme.

Arvot - Show Heart

Välittäminen on toisen huomioimista, kuuntelemista, tukemista sekä auttamista. Se on myös sitä, että tarpeen tullen taistelemme toistemme puolesta.

Jaa artikkeli