Academic Work kulttuuri & arvot

Menestys lähtee ihmisistä - myös meillä. Monipuolisilla persoonilla maustettu porukkamme on suurin voimavaramme ja kovan kasvumme salaisuus.

Kulttuurimme on ainutlaatuisen upea ja olemme siitä erittäin ylpeitä. Ymmärrämme, että loistava kulttuuri ei ylläpidä itse itseään, minkä takia panostamme siihen joka päivä.

Lue, mitä konkreettista teemme kulttuurimme eteen!

Vastuullisuusraporttimme vuodelta 2019

We work with Pride!

Teemme yhdessä Helsinki Priden kanssa tilaa sateenkaaren kaikille sävyille - etenkin työelämässä! Ketään ei tulisi syrjiä rekrytointiprosessissa, ja se ei ole mielipideasia.

Lue lisää kumppanuudestamme!

Olemme Great Place To Work -sertifioitu yritys

Luottamus on avainroolissa työpaikan kulttuurin luomisessa. GPTW-sertifikaatti osoittaa, että Academic Workin trust index on 90 %, eli huomattavasti keskivertoa (56 %) korkeampi.

Annoimme oman porukkamme kertoa, mitä Great Place To Work heille oikeasti tarkoittaa.

Siirry blogiin

Arvot luovat kulttuurimme perustan

Show Heart. Välittäminen on toisen huomioimista, kuuntelemista, tukemista sekä auttamista. Se on myös sitä, että tarpeen tullen taistelemme toistemme puolesta.

Share Energy. Haluamme yrityksenä levittää positiivista energiaa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, missä voimme jakaa energiaa, luoda uutta energiaa yhdessä sekä kannustaa toinen toisiamme.

Beat Yesterday. Meidän yhteisenä tavoitteena on tehdä jokaisesta päivästä edellistä parempi. Meille kaikki on mahdollista. Tämän tuloksena syntyy yritys, jonka työntekijät ovat uteliaita, rohkeita ja halukkaita kehittymään.

Mitä sisäisiä paikkoja AW:lla on auki?

Miksi vaalimme kulttuuriamme?

Kulttuurimme antaa energiaa ja kannustaa pitämään hauskaa. Olemme kunnianhimoinen porukka, joka yhdessä puskee kohti kovempia tuloksia joka päivä. Siksi on ensisijaisen tärkeää tarjota puitteet, joissa tulosta tehdään motivoituneesti, mutta pilke silmäkulmassa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että meininki AW:lla olisi pelkkää onnistumisten juhlimista ja after workeja.

Lupa mokata lisää menestystä

Kun matkaa on takana yli 10 vuotta ja kasvu on ollut vähintäänkin kovaa, löytyy sekä muinais- että lähihistoriastamme valtava määrä mokia. Niitä sattuu kaikille, ne jaetaan ja niistä opitaan.

Vastoinkäymisten kohdalla kuuntelemme, autamme ja tuemme toisiamme. Koskaan ei tule olla liian kiire pysähtyä auttamaan työkaveria.

“Mahdollisuus tienata oli tärkeä syy aloittaessani, mutta jäämään minut saivat Academic Workin työyhteisö ja työkulttuuri."

Joonatan, Senior Account Manager

Avoin palautekulttuuri ruokkii kehittymistä ja viihtyvyyttä

Palautteen antamisen arvoa ei voi tarpeeksi korostaa. Meillä palautetta jaetaan avoimesti, usein ja kaikkiin suuntiin - niin tiimin sisällä kuin funktiorajojen ulkopuolellekin. Kannustamme jakamaan sekä positiivisen että rakentavan palautteen suoraan ilman välikäsiä avoimen ilmapiirin ylläpitämiseksi.

Jokapäiväisen palautteen ja perinteisten kehityskeskusteluiden lisäksi jokainen AW:lainen istuu joka kuukausi alas oman esimiehensä kanssa. Kuukausittaisessa tunnin mittaisessa one to one -keskustelussa käydään läpi kuulumiset, onnistumiset, murheet ja tavoitteet. Keskusteluissa keskitytään yhtälailla myös esimiehen onnistumisiin ja kehityskohtiin.

Viimevuotisen työntekijätutkimuksen mukaan:

97 %
Koki saavansa tukea esimieheltään tarvittaessa.
93 %
Koki tiiminsä olevan hyvin johdettu.
98 %
Koki esimiehensä kunnioittavan alaisiaan.

Kulttuurikortit

Jokaisen AW:laisen työpistettä koristaa kulttuurikortti jos toinenkin. Kun haluamme kiittää kollegaa hyvästä duunista, avusta tai vaikkapa yleisestä hyvän fiiliksen luomisesta, teemme sen kulttuurikortin välityksellä.

Kortit jaetaan julkisesti mm. toimiston yhteisissä viikonaloituksissa. Tämä on hyvin konkreettinen ja toimivaksi todettu tapamme kannustaa positiivisen palautteen antoon aina kun siltä tuntuu.

Testaa, miten hyvin sopisit porukkaamme leikkimielisen testin avulla!

Awards-gaala tarjoilee vuoden kovimmat bileet

Joka helmikuu kokoonnumme koko Suomen AW-konkkaronkan kanssa saman katon alle juhlistamaan yhteisiä saavutuksiamme Awards-gaalaan. Perinteiden mukaisesti palkintoja jaetaan läpi illan ja heittäytymisiä nähdään niin uusien tulokkaiden kuin johtoryhmänkin toimesta.

Tsekkaa videolta viimeisimmän Awards-gaalamme tunnelmat!

Jaa artikkeli