Academic Work <3 Helsinki Pride

Academic Work tänäkin vuonna ylpeästi Helsinki Priden virallinen kumppani, ja yhdessä heidän kanssaan tekemässä tilaa sateenkaaren kaikille sävyille - etenkin työelämässä!

Me Academic Workilla tiedämme, että menestys lähtee ihmisistä. Henkilöstöpalvelualan yrityksenä koko toimintamme rakentuu ihmisten ympärille. Siksi haluamme tänäkin vuonna tukea Helsinki Priden työtä suvaitsevaisuuden eteen ja samalla toimia esimerkkinä myös muulle yritysmaailmalle. Meille on tärkeää edistää yhdenvertaista, moninaista ja syrjimätöntä työelämää vuoden jokaisena päivänä.

Monimuotoisuus on voimavara.

"Tänä vuonna aiomme omalla toiminnallamme lisätä tietoisuutta työnhakijan oikeuksista, rekrytoinnin lainsäädännöistä sekä tiedostamattomien ennakkoluulojen vaikutuksesta rekrytointipäätöksiin. Ketään ei tulisi syrjiä rekrytointiprosessissa, ja se ei ole mielipideasia."

Laura Christie, toimitusjohtaja Academic Work

Tunnetko oikeutesi työnhaussa? Näitä kysymyksiä EI saa kysyä

Oletko jo armeijan käynyt? Niin minkäs ikäinen olitkaan? Asutko siis yksin vai puolisosi kanssa? Kysymykset kuulostavat ehkä harmittomilta, mutta ne rikkovat oikeuksiasi työnhakij

Lue lisää

Tiedostamattomat ennakkoluulot ohjaavat sinunkin yrityksesi rekrytointia

Uskallamme väittää, että monissa rekrytointitilanteissa, joissa luulemme luottavamme intuitioon, on tiedostamattomilla ennakkoluuloillamme näppinsä pelissä.

Lue lisää

Irti homogeenisyydestä! Näin lisäät työnhakijakunnan diversiteettiä

Diversiteetin lisääminen työyhteisössä harvoin tapahtuu itsestään, eikä ainakaan väkisin – miten se sitten tapahtuu ja mitä hyötyä siitä on? Lue lisää!

Lue lisää

Keinomme suvaitsevaiseen ja tasa-arvoiseen rekrytointiin

Rekrytoijien jatkuva kouluttaminen yhdistettynä toimiviin prosesseihin ovat keinomme varmistaa, että kaikkia hakijoita kohdellaan tasavertaisesti. Kaikki haastattelumme toteutetaan kompetenssipohjaisella haastattelumallilla, joka takaa, että jokaista haastateltavaa arvioidaan samojen kysymysten ja saman asteikon avulla.

Perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen ansiosta rekrytoijamme tietävät mitä saa ja ei saa kysyä työnhakijalta. Erityisesti nuoret ammattilaiset, eli 0-5v. työkokemusta omaavat, eivät aina tiedosta omia oikeuksiaan työnhaussa.

Siksi on ensisijaisen tärkeää, että pöydän toisella puolella istuu rekrytoinnin ammattilainen, joka huolehtii hakijan oikeuksista hänen puolestaan koko hakuprosessin ajan.

We work with Pride

Yhdenvertainen, tasa-arvoinen, moninainen ja inklusiivinen työelämä on päämäärämme. Me olemme valmiita tekemään töitä tämän asian vuoksi hamaan loppuun saakka, jokaikinen päivä. Se on paitsi luontainen tahtotilamme, myös velvollisuutemme Pohjoismaiden suurimpana nuorten ammattilaisten henkilöstöpalveluyrityksenä. We work with Pride.

Helsinki Pride

Helsinki Pride vuosittain järjestettävä ihmisoikeustapahtuma, joka edistää ja nostaa esiin erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemaa Suomessa. Nykyään se nähdään myös laajemmin yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta ajavana liikkeenä.

Vuonna 2020 Helsinki Priden teema on Esikuvat. Tänä vuonna Pride-viikko järjestetään poikkeuksellisesti syyskuussa huipentuen syyskuun 12. päivään. Voit lukea Pride-viikosta, teemasta ja viikon ohjelmasta lisää täältä.

Jaa artikkeli