Academic Work <3 Helsinki Pride 2019

On ilomme ilmoittaa, että olemme tänä vuonna Helsinki Priden virallinen kumppani, ja yhdessä heidän kanssaan tekemässä tilaa sateenkaaren kaikille sävyille!

Me Academic Workilla tiedämme, että menestys lähtee ihmisistä ja monimuotoisuus on voimavara. Henkilöstöpalvelualan yrityksenä koko toimintamme perustuu ihmisten ympärille. Siksi koemme, että vastuullamme on toimia esimerkkinä myös muulle yritysmaailmalle.

"Läpinäkyvyys, tasa-arvo ja suvaitsevaisuus ovat toimintamme peruselementtejä. Kyseiset arvot ovat meillä Academic Workilla olleet niin sisäänrakennettuina ja läsnä alusta asti, että Priden tukeminen tuntui hyvin luontevalta."

Stefan Heinrichs, toimitusjohtaja Academic Work

Keinomme diversiteettiä ruokkivaan rekrytointiin

Rekrytoijien jatkuva kouluttaminen yhdistettynä toimiviin prosesseihin ovat keinomme varmistaa, että kaikkia hakijoita kohdellaan tasavertaisesti. Kaikki haastattelumme toteutetaan kompetenssipohjaisella haastattelumallilla, joka takaa, että jokaista haastateltavaa arvioidaan samojen kysymysten ja saman asteikon avulla.

Perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen ansiosta rekrytoijamme tietävät mitä saa ja ei saa kysyä työnhakijalta. Erityisesti nuoret ammattilaiset, eli 0-5v. työkokemusta omaavat, eivät aina tiedosta omia oikeuksiaan työnhaussa.

Siksi on ensisijaisen tärkeää, että pöydän toisella puolella istuu rekrytoinnin ammattilainen, joka huolehtii hakijan oikeuksista hänen puolestaan koko hakuprosessin ajan.

Tunnetko oikeutesi työnhaussa? Näitä kysymyksiä EI saa kysyä

Oletko jo armeijan käynyt? Niin minkäs ikäinen olitkaan? Asutko siis yksin vai puolisosi kanssa?

Kysymykset kuulostavat ehkä harmittomilta, mutta ne rikkovat oikeuksiasi työnhakijana.

Lue artikkeli

Irti homogeenisyydestä! Näin lisäät työnhakijakunnan diversiteettiä

Diversiteetin lisääminen työyhteisössä harvoin tapahtuu itsestään, eikä ainakaan väkisin – miten se sitten tapahtuu ja mitä hyötyä siitä on? Lue keinomme monimuotoisuuden lisäämiseen blogista.

Lue artikkeli

We work with Pride

Me olemme valmiita tekemään töitä tämän asian vuoksi hamaan loppuun saakka. Se on paitsi luontainen tahtotilamme, myös velvollisuutemme Pohjoismaiden suurimpana nuorten ammattilaisten henkilöstöpalveluyrityksenä. We work with Pride.

Jaa artikkeli