Academic Work – tässä on uusi ilmeemme!

Maailma muuttuu - ja me sen mukana! Tutustu uuteen upeaan ilmeeseemme ja tunnista meidät myös tulevaisuudessa!

Emme 20 vuoden mittaisella matkallamme ole koskaan pelänneet muutosta. Aikanaan yliopiston pannuhuoneessa alkunsa saanut opiskelijoiden start up on kahden vuosikymmenen aikana kasvanut kokonaiseksi konserniksi. Tänä päivänä toimimme seitsemässä eri maassa ympäri maailmaa.

Olemme kunnianhimoa huokuva porukka ja tavoitteemme ovat aina korkealla. Emme pelkää sanoa ääneen: aiomme kasvaa lisää! Ensimmäisten kahdenkymmenen vuoden aikana olemme vasta päässeet alkuun!

Kysymme itseltämme joka päivä, mitä voisimme tänään tehdä paremmin? Uteliaisuus ja halu kehittyä ovat meille itseisarvoja, minkä takia on luonnollista, että kehityksemme näkyy myös ulospäin. Uusi visuaalinen ilmeemme on raikas tuulahdus syksyn keskelle ja kuvastaa Beat Yesterday -asennettamme. Lupaamme, että tulet näkemään lisää tätä tulevaisuudessa!

Loppuun on hyvä todeta, että vaikka ilmeemme on uusi, hommat hoituvat vanhaan malliin! Olemme edelleen upealla kulttuurilla varustettu ja laadukkaasta työnjäljestämme tunnettu nuorten ammattilaisten asiantuntija. Tutustu tarkemmin henkilöstöpalveluihimme ja avoimiin työpaikkoihimme!

Jaa artikkeli