Tilaa duunivahti

Oletko saanut aikaisemmin sähköposti-ilmoituksia sinulle epärelevanteista työpaikoista? Et enää jatkossa! Olemme parantaneet palveluamme - sinulla on nyt täysi valta millaisista työpaikkailmoituksista saat tiedon sähköpostiisi. Uudistunut työpaikkavahtipalvelumme on saanut nimen Duunivahti.

Katso avoimet työpaikat ja aseta duunivahti

Tilaa duunivahti täältä

Duunivahdin tilaaminen on helppoa! Valitset vain alan, josta olet kiinnostunut sekä sijainnin, jossa haluat työskennellä. Voit siis luoda Duunivahtisi samalla kun etsit kiinnostavia työpaikkoja Avoimet työpaikat -osiossa. 

UUDISTUNUT TYÖPAIKKAVAHTI – DUUNIVAHTI

Duunivahdin eli Academic Workin oman työpaikkavahdin avulla varmistat, että et torkahda onnesi ohi kun unelmatyöpaikkasi aukeaa sivuillamme. Nopeus on usein työnhaussa valttia ja Duunivahdin avulla saat sähköpostilla tiedon sinua kiinnostavista työpaikoista tunnin sisällä työpaikkailmoituksen julkaisusta!
 

Näin Duunivahti toimii

Duunivahdin tavoitteena on, että saat sähköpostiisi vain sellaisia työpaikkoja, jotka sinua aidosti voisi kiinnostaa. Me emme halua spämmätä sähköpostiasi ja sen vuoksi olemme rakentaneet Duunivahdin niin, että työpaikan pitää vastata kaikkia valitsemiasi asetuksia, jotta saat siitä tiedon sähköpostiisi. Voit määrittää asetukset toimialan, sijainnin tai jopa tittelin tarkkuudella halutessasi. Sinä valitset millaisia työpaikkailmoituksia Duunivahti sinulle lähettää. Voit aina muuttaa Duunivahti-asetuksiasi kirjautumalla Omille Sivuillesi. 
 

DUUNIVAHDIN TILAAMINEN

Duunivahdin tilaaminen on siis helppoa; määrittelet vain asetukset, jotka vastaavat sinulle kiinnostavaa työpaikkaa. Huomioithan, että työpaikan pitää vastata kaikkia asettamiasi kriteereitä. Esimerkiksi työpaikka ei voi olla samanaikaisesti osa-aikainen ja kokoaikainen, eikä se voi sijaita samanaikaisesti Helsingissä ja Oulussa. Valitse siis vain ne kriteerit, jotka toivot täyttyvän. Suosittelemme valitsemaan yhden alan, josta olet kiinnostunut ja paikkakunnan /maakunnan per Duunivahti. Muista, että riittää kun valitset edes yhden kriteerin, muut kohdat voit halutessasi jättää tyhjäksi. Jos olet kiinnostunut työpaikoista useammalla paikkakunnalla, tee kaupungeille omat Duunivahdit tai jätä sijainti kokonaan valitsematta. Voit lisätä ja poistaa Duunivahteja milloin tahansa.
 
Vinkki! Mikäli etsit aktiivisesti töitä ja olet kiinnostunut useammista toimialoista, suosittelemme tekemään useamman Duunivahdin. Asettamalla esimerkiksi vain alan kriteeriksi saat siis enemmän ilmoituksia. 
 
Luo uusi Duunivahti 
Kirjaudu sisään ja muokkaa Duunivahtiasi

 

Jaa