Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa

Academic Work on henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluyritys ja toimipisteemme Suomessa sijaitsevat Helsingissä sekä Espoossa. Rekrytointipalvelumme kattavat koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, laadusta tinkimättä. Helsingin ja Espoon toimipisteissä asiakkaitamme palvelee jo yli 100 hengen kunnianhimoinen tiimi.

Helsinki

Yhteystiedot helsinki 

Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella ja vain kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta. Paikalle pääset keskustasta raitiovaunulla 9 tai Lauttasaareen päin ajavilla busseilla kuten 66, 65 ja 21v. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Ruoholahdenkatu 23, 5krs.
00180 Helsinki  
Puh: +358 106 805 600
E-mail: info@academicwork.fi

Espoo

Yhteystiedot Espoo

Toimistomme sijaitsee Espoon Keilarannassa erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella, saavuit sitten Helsingistä tai Espoosta. 

Keilaranta 5 
02150 Espoo  
Puh: +358 106 805 600
E-mail: info@academicwork.fi

Nuori ja dyynaaminen jo yli 100 hengen tiimi

Me olemme energinen porukka, jolla riittää kunnianhimoa! Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla aina entistä parempia. Teemme työtämme ja palvelemme asiakkaitamme ketterästi ja intohimolla. Välitämme myös kollegoistamme, ja tsemppaamme toinen toisiamme yhä upeampiin suorituksiin ja ennätyksiin. 

Vahvaa kasvua vuodesta 2008

Olemme kasvaneet sekä yrityksenä että liikevaihdossa huimaa vauhtia, viime vuonna yli 27 %, ja tavoitteenamme on tuplata liikevaihtomme vuoteen 2018 mennessä! Meille on myönnetty Menestyjä- sertifikaatti jo neljä vuotta peräkkäin. Menestyjä -sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella olemme siis sijoittuneet sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialamme parhaimpien yritysten joukkoon!

Ota yhteyttä!

Haluatko löytää yritykseesi tulevaisuuden osaajat? Jätä yhteystietosi meille ja me otamme sinuun yhteyttä vielä saman päivän aikana. 

Kysyttävää työnhausta?

Työnhaku ja rekrytointiprosessi herättävät usein kysymyksiä työnhakijoissa ja me haluamme auttaa! Chat -palvelumme palvelee sinua kaikissa työnhakuun liittyvissä asioissa arkipäivisin klo 10 - 14. 
 

 

Jaa