Hei! Päivitämme 26/10 klo 11:00 meidän nettisivujamme, tämän vuoksi ette välttämättä pääse sivustollemme tai se toimii hyvin hitaasti. Päivitys kestää noin 15 minuuttia. Kiitos kärsivällisyydestänne.

Trainee - ohjelmat

Trainee-ohjelmien rekrytointipalvelut

Lukuisat yritykset ovat löytäneet tulevaisuuden johtajia ja avainhenkilöitä trainee-ohjelmiemme kautta. Trainee-ohjelma nuorille ammattilaisille on myös erinomainen tapa vahvistaa yritysbrändiä. Tunnemme kohderyhmämme erittäin hyvin ja löydämme tulevaisuuden huippuosaajat. Me haluamme tarjota teille mahdollisuuden rakentaa tulevaisuutta nuorten ammattilaisten ja saumattoman yhteistyömme kautta!

Alku menestyksekkäälle uralle

Monille paikka trainee-ohjelmassa on menestyksekkään uran alku. Trainee-ohjelmassa yhdistyvät käytännön oppiminen ja teoria. Ohjelman aikana tutustutaan perusteellisesti yrityksen toimintaan ja eri osiin sekä luodaan kontakteja yrityksen sisällä.

Miten Academic Work toimii trainee-ohjelmissa?

Olemme auttaneet monia asiakkaitamme osallistujien rekrytoinnissa. Yleensä yritykset hakevat uransa alkuvaiheessa olevia ammattikorkeakoulu- ja korkeakouluopiskelijoita eri koulutusaloilta. Trainee-ohjelmien asiakkaitamme ovat muun muassa Siemens, Karves, NSN.


Haluatko kuulla lisää?

Tarvitsetko henkilöstövuokrauspalveluitamme? Jos haluat tietää lisää kuinka voimme auttaa teitä henkilöstötarpeissa klikkaa tästä!

Jaa