Myyntityö Academic Workilla 

Academic Work on vahva myyntiorganisaatio, jossa panostamme myyntihenkisiin ja eteenpäin pyrkiviin henkilöihin. Uskomme, että vahva panostuksemme myyntiin on kasvattanut meidät kansainväliseksi huipputoimijaksi. Visiomme on kuitenkin tulla johtavaksi nuorten ammattilaisten rekrytoijaksi - ja siksi etsimme jatkuvasti organisaatioomme henkilöitä, jotka haluavat tehdä intohimoisesti töitä tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Mitä myyntityö on meillä? 

”Nälkäistä, nopeaa, kunnianhimoista ja hauskaa! Vaatii paljon ja ottaa aikaa ja kärsivällisyyttä varsinkin alussa, mutta myös äärimmäisen palkitsevaa, kun vaan jaksaa painaa sinnikkäästi. Mistään muualta en ole saanut samanlaisia onnistumisen kokemuksia.”  
Iris Vehviläinen, Account Manager (2010 Best Seller Competition, sija 2.)

Millainen myyjä menestyy?

Menestyvät myyjämme ovat taitavia ratkaisukeskeisiä myyjiä, jotka löytävät asiakkaan piilevätkin henkilöstötarpeet ja toimivat asiakkaan strategisena tukena henkilöstösuunnittelussa. Myyjämme eivät liikoja murehdi päivän aikana tulleita takaiskuja, sillä menestyksekäs myyntityö vaatii halua voittaa ja kykyä kääntää haasteet mahdollisuuksiksi.

Itsensä johtaminen myyntityössä

Myyntitiimimme on muodostunut persoonista, jotka ovat itsenäisiä, osaavia ja eteenpäin pyrkiviä ja heitä yhdistää kolme asiaa; voimakas kilpailuvietti, aito kiinnostus ihmisiin ja halu ratkoa asiakkaan ongelmia. Account Managerimme ovat myös taitavia itsensä johtajia; he buukkaavat tapaamisia, käyvät henkilökohtaisissa myyntipalavereissa ja ovat vastuussa asiakkuuksiensa kehittämisestä yhdessä rekrytointipäällikön kanssa. Tavoitteenamme on 100% tyytyväiset asiakkaat. Teemme töitä tämän tavoitteen eteen määrätietoisesti, mutta emme otsa rutussa!

Myynti AW:lla on mahtava tilaisuus kunnianhimoiselle ja menestyksennälkäiselle henkilölle päästä tekemään yhteistyötä Suomen yritysjohtajien kanssa. Työ on haastavaa mutta palkitsevaa! Myynnissä ei voi olla ikinä valmis, joten pitää olla halukas jatkuvasti kehittämään itseään. We work hard and we play hard!
Laura Korpilauri, entinen Account Manager, nykyinen Head of Operations

We reward ambition

Lahjakkaat myyjät, joilla on oikea asenne ja jotka viihtyvät asiakasrajapinnassa ovat ratkaiseva tekijä kasvuumme. Siksi mottomme “We Reward Ambition” on vahvasti esillä yrityskulttuurissamme ja tiimimme tulokset eivät jää meillä huomaamatta! Kehitämme jatkuvasti palkitsemisjärjestelmiämme, jotta huippumyyjämme saavat ansaitsemansa tunnustuksen. Palkitsemisjärjestelmän lisäksi kehitämme jatkuvasti erilaisia tavoitteellisia, mutta leikkimielisiä kilpailuja ja kisoja, jotka ruokkivat myyjiemme luontaista kilpailuviettiä. Me uskomme, että asenne ratkaisee, taidot voidaan opettaa! Jos sinulla on vahva halu menestyä, voimme tarjota sinulle arvokasta myynnin koulutusta, kansainväliset urakehitysmahdollisuudet ja kollegat, joita et vaihtaisi mistään hinnasta.

Liiketoimintaa suurella tunteella

Missiomme on tarjota tulevaisuuden osaajille työpaikkoja ja yrityksille mahdollisuuden palkata nuoria, kunnianhimoisia ammattilaisia.Tavoitteenamme on luoda tulevaisuuden rekrytointikanava, joka tukee niin korkeakoulutettujen nuorten työllistymistä että asiakkaitamme. Siksi etsimme jatkuvasti energisiä ja kunnianhimoisia työntekijöitä, jotka jakavat visiomme. Oletko sinä yksi heistä? 

Oletko sinä seuraava huippumyyjämme?

Lähetä meille avoin hakemuksesi osoitteeseen maija.bjorkman@academicwork.fi ja perustele miksi juuri sinä olet 100% Account Manager? Jos olet tiimimme puuttuva palanen, olemme sinuun yhteydessä!

Jaa