Työnhaku mobiilisti

Tiesitkö, että voit lähettää työhakemuksen myös mobiililaitteella? Rekisteröitymisen yhteydessä voit ladata järjestelmään työhakemuksen, CV:i sekä tarvittavat liitteet. T'ämän jälkeen sinulla on kaikki tarvittavat dokumentit työnhakuun helposti saatavilla ja käytettävissä mobiilisti.

Työhakemus mobiililaitteella? 

Tiesitkö, että voit lähettää työhakemuksen myös mobiililaitteella? Kyllä ja se on vielä helppoa! Voit siis hakea sinua kiinnostavaa työpaikkaa vaikka laiturin nokasta tai lomareissusta käsin. Läppärin monet jättävät lomakaudella kotiin, mutta harva meistä enää poistuu kotoaan ilman älypuhelintaan ja siksi olemmekin halunneet mahdollistaa työnhakemisen myös mobiililaitteella. Monet rekrytointialan yritykset, me mukaan lukien, työllistävät ympäri vuoden ja kesälläkin. Ethän halua, että unelmaduunisi karkaa käsistäsi? 

Paranna mahdollisuuksiasi napata työpaikka

Itseasiassa mahdollisuutesi napata juuri sinua kiinnostava työpaikka kasvaa entisestään kesän aikana, kun hakijoita on lomakaudesta johtuen hieman normaalia vähemmän. Sivustomme on täysin mobiilioptimoitu, jotta työnhakemuksen lähettäminen sujuisi mahdollisimman helposti. 

Toimi näin 

Kirjaudu sisään ja selaa sinua kiinnostavia työpaikkoja mobiililaitteellasi. Kun löydät sinua kiinnostavan työpaikan, klikkaa vihreää "HAE TÄSTÄ" nappia. Valitse CVsi ja työhakemuksesti valikosta sekä kirjoita 500 merkin mittainen motivaatiokirje. Paina "LÄHETÄ". Saat vahvistuksen työhakemuksen vastaanottamisesta ja hieman ohjeita prosessin etenemisestä. Nyt voit jäädä odottelemaan puhelinsoittoa! Onnea työnhakuun! 


Jaa