Freelanceriksi AW:n kautta

Työmarkkinat ja työntekokulttuuri ovat muutoksessa. Pitkien työsuhteiden sijaan lyhyet ja ketterät projektit houkuttelevat osaajia hyödyntämään taitojaan juuri siellä, missä tarve on suurin.

Houkuttelevatko vapaus, vaihtuvat ja monipuoliset projektit sekä hyvät tienestit? Tekemällä freelancerin töitä Academic Workin kautta saat tavallisten hyötyjen lisäksi mahdollisuuden keskittyä olennaiseen, sillä me etsimme sinulle sopivia projekteja puolestasi, autamme sinua yrittäjyyden kiemuroissa sekä tuemme hyvinvointiasi.

Kiinnostuitko? Lue alta lisää ja ole yhteydessä!

Miksi ryhtyä Academic Workin freelanceriksi?

1. Parempi tulotaso Freelancerinä sinulla on mahdollisuus tienata paremmin kuin perinteisessä työsuhteessa ja voit vapaammin vaikuttaa tuloihisi.

2. Vapaus Freelancerin työ tarjoaa vapautta. Academic Workin freelancerina sinulla on vapaus päättää millaisia projekteja haluat tehdä, haluatko projektin päätyttyä samantien hypätä seuraavaan, vai pitää hetken taukoa. Freelancerina toimimiseen kuuluu yleensä myös vapaus päättää missä ja milloin työsi haluat tehdä.

Academic Workin myyntitiimi tapaa kuukausittain yli 1000 yrityspäättäjää, mikä tuo valinnanvaraa projekteihin.

3. Turva ja helppous Yrittäjyydessä on aina riskejä. Freelancerin työssä suurin riskitekijä on projektien jatkuvuus ja uusien projektien löytäminen. Lisäksi uusien projektien etsiminen on aikaavievää ja kuluttavaa. Me varmistamme, että ensimmäinen toimeksiantosi on juuri sen mittainen, että koet olosi turvatuksi. Lisäksi Freelance Enabler -tiimimme on sinuun säännöllisesti yhteydessä, jotta löydämme sinulle yhdessä seuraavan toimeksiannon silloin kun haluat.

4. Muut edut Tutkimme ja kehitämme jatkuvasti tapoja kehittää ja parantaa freelancereidemme hyvinvointia ja menestystä. Tällä hetkellä työstämme lisäetuja yhteisöllisyyden ja palkitsemisen osalta. Millaiset edut sinua kiinnostavat? Kerro niistä meille!

Kenelle? Miten?

Etsimme it-alan osaajia, joilla on vähintään 2 vuotta kokemusta. Sinun ei ole tarvinnut ennen tehdä freelancerina töitä - olemme kiinnostuneita niin vuosia kokemusta kartuttaneista freelancereista kuin vähemmän kokemusta kartuttaneista, vielä freelancerina toimimista harkitsevista."

Kokemuksesi vaikuttaa siihen kuinka vaativiin toimeksiantoihin voit päästä ja millaista tuntihintaa ansaita. Asiakkaidemme tarpeet vaihtelevat hyvin paljon teknologioittain sekä kokemusvaatimuksien mukaan. Tällä hetkellä asiakkaillamme on eniten pulaa Java-, pilviteknologia- sekä tietokanta-asiantuntijoista.

Mikäli freelancertyöt kiinnostavat sinua, klikkaa alta ja lähetä meille sähköpostia, jonka mukana ovat yhteystietosi sekä mahdolliset referenssit, CV:t, linkki GitHub-sivullesi tai muut relevantit tiedot. Olemme sinuun yhteydessä ja käymme kanssasi läpi millaisia toimeksiantoja haluaisit vastaanottaa ja millaista tuntihintaa haluaisit veloittaa. Tämä ei vielä luonnollisesti sido mihinkään vaan tämän jälkeen etsimme juuri sinulle sopivaa toimeksiantoa. Oikean toimeksiannon löytyessä autamme sinua tarvittaessa yhtiön perustamisessa ja muissa käytännön asioissa koko toimeksiannon aikana.

Laita viestiä klikkaamalla tästä
Jaa artikkeli