Traineeksi Grant Thorntonille

Mistä on Grant Thorntonin traineen päivät tehty? Kenties Excelin näpyttelystä kaukana asiakkaista? Ehkä jossain päin työelämää, mutta ei meillä! Academic Work etsii Grant Thorntonin Helsingin toimistolle nuoria ammattilaisia loistamaan.

Testaa viihdyttävässä visassa kuinka paljon tiedät Grant Thorntonista ja olisitko sinä heidän seuraava traineensa!

ALOITA TIETOVISA
130
Kansainvälinen yhtiömme vaikuttaa yli sadassa maassa.
53k
Globaalisti meitä on jo näin mahtava määrä!
80
Suomen tiimimme kasvaa jatkuvasti.

Palkallinen harjoittelu joustavan ilmapiirin keskellä

Yksilöllinen kulttuurimme ja monipuoliset mahdollisuutemme takaavat, että organisaatiomme on paikka, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa. Siksi trainee-ohjelmamme onkin loistava ponnahduslauta urallesi.

TESTAA TIETOSI!

Grant Thornton palkkaa vuosittain useita traineita, painottuen kevätajalle. Aiemmat harjoittelijamme ovat kehuneet erityisesti trainee-ohjelman monipuolisuutta ja toimiston rentoa työilmapiiriä.

Haku avautuu elokuussa!

Audit-trainee

Tilintarkastusharjoittelijana työskentelet monipuolisesti avustavissa tilintarkastustehtävissä osana tiimiä ja itsenäisesti. Pääset asiakastyön myötä oppimaan tilintarkastuksen lisäksi muitakin työelämän taitoja, kuten asiakaspalvelua, tiimityöskentelyä, töiden priorisointia ja koordinointia.

Tärkeimpiä ominaisuuksia menestyksellesi ovat innostunut ja itsenäinen ote uusiin haasteisiin ja tehtäviin, tarkkuus, analyyttisyys sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Harjoittelujakson aikana sinulle tulee kertymään päivittäisestä käytännön työskentelystä paljon uutta oppia ja uudenlaisia näkemyksiä, joita pääset hyödyntämään tulevaisuuden urallasi.

Tax-trainee

Verotus elää jatkuvassa muutoksessa, joten vero-traineena sinulta ei pääse oppiminen loppumaan kesken!

Grant Thorntonilla sinulla on mahdollisuus päästä osaksi kansainvälisiä ja monipuolisia yritys- ja henkilöverotukseen liittyviä tehtäviä. Vero-traineen työtehtävät sisältävät mm. veroilmoitusten käsittelyä, asiakastoimeksiannoissa avustamista, kokeneiden veroasiantuntijoiden tukemista sekä erilaisia selvitys- ja taustoitustöitä.

Vero-traineeohjelmamme sopii erityisesti sinulle, joka haluat kehittää laajasti omaa osaamistasi yritys- ja henkilöverotuksesta sekä yritysjuridiikasta monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa. Traineejakson aikana pääset näkemään laajasti erilaisia toimeksiantoja ja tehtäviä.

Advisory-trainee

Neuvontapalvelu-traineenamme tulet muun muassa avustamaan yrityksen kokeneempia asiantuntijoita Due Diligence -selvitysten laadinnassa, työskentelet erilaisten talousraporttien ja -analyysien parissa, keräät materiaalia ja valmistelet esityksiä yritysjärjestelyprojektien tueksi. Tulet myös olemaan mukana yhteisten työkalujen ja prosessien kehittämisessä

Tämä trainee-ohjelma sopii sinulle joka haluat kehittää laajasti omaa osaamistasi yritysjärjestelyistä monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa.

"Kun on päässyt tekemään tilintarkastuksen alusta loppuun, niin siinä on oppinut ihan valtavasti"

Joakim Jousisto, Audit trainee

Jaa artikkeli