Työnhaku - Näin haet

Miten työnhaku Academic Workin kautta toimii? Voit löytää työpaikan kauttamme kolmella eri tavalla: perinteisesti etsimällä ja hakemalla, tilaamalla Duunivahdin ja varmistamalla CV:si löydettävyyden. Voit valita sinulle sopivan tavan. Jos haet aktiivisesti töitä, suosittelemme yhdistämään kaikki kolme tapaa! 

Etsi ja hae!

Voit selailla työpaikkojamme Työpaikat- osiossa. Voit käyttää hakukenttää ja filttereitä suodattamaan työpaikkoja alan, sijainnin tai esimerkiksi tittelin mukaan. Voit myös hakea hakusanoilla jos etsit jonkun tietyn yrityksen työpaikkoja. Lue lisää täältä.

Tilaa Duunivahti 

Tilaa Duunivahti seuraamaan sinua kiinnostavia työpaikkoja! Valitset vain filtterit eli asetukset, jotka vastaavat unelmaduuniasi. Sinä valitset millaisista työpaikoista haluat, että Duunivahti lähettää sinulle tiedon sähköpostitse. Muista, että nopeus on työnhaussa usein valttia ja Duunivahdin avulla saat tietoosi uudet asetuksiasi vastaavat työpaikat tunnin sisällä julkaisusta! Lue lisää täältä.

Varmista CV:si löydettävyys

Pitkien lomakkeiden täyttäminen on työlästä, ymmärrämme sen. Mutta, jos olet aktiivisesti työnhaussa on sinun etusi, että olet löydettävissä, kun työkokemustasi vastaava työpaikka aukeaa ja etsimme sopivia henkilöitä tietokannastamme. Lue lisää täältä.

Jaa