Työpaikat nuorille ammattilaisille

Haluamme olla ykkösvalintasi, kun etsit yhteistyökumppania urasi alussa. Olemme erikoistuneet välittämään asiantuntijatason töitä opiskelijoille, vastavalmistuneille ja muutaman vuoden työkokemuksen omaaville nuorille ammattilaisille. Haluamme auttaa sinua työllistymään omalle alallesi, kehittämään osaamistasi ja etenemään urallasi! 

Hyvä kumppani nuorelle ammattilaiselle 

Olemme välittäneet työpaikkoja nuorille ammattilaisille jo 15 vuotta, joten tunnemme nuoret ammattilaiset ja työuran alkuvaiheen mahdolliset kompastuskivet hyvin. Me emme vain välitä työpaikkoja opiskelijoille, vaan olemme tukena työsuhteen aikana, neuvomme työsuhteeseen liittyvissä käytännön asioissa ja varmistamme jatkuvalla yhteydenpidolla sen, että työntekijä saa kaiken mahdollisen tuen menestyäkseen asiakasyrityksessä. Haluamme auttaa sinua työllistymään omalle alallesi, kehittämään osaamistasi ja etenemään urallasi! 

Kuka on nuori ammattilainen? 

Nuori ammattilainen määritellään yleensä uransa alussa olevaksi henkilöksi, jolla on akateeminen koulutus. Meidän määritelmämme kattaa korkeakouluopiskelijat, vastavalmistuneet ja 0-5 vuotta oman alansa työkokemusta kartuttaneet ammattilaiset. Tehtävään valitaan kuitenkin aina henkilö, jolla on työn vaatimuksiin nähden soveltuva opiskelutausta ja/tai työkokemus, työhön vaadittavat ominaisuudet sekä motivaatio. Nuorella ammattilaisella viittaamme työkokemuksen määrään, ikä ei ole rekrytoinnissa kriteeri. 

Nuorten ammattilaisten asiantuntija

Haastattelemme päivittäin opiskelijoita sekä nuoria ammattilaisia ja osaamme siksi katsoa CV:tä syvemmälle. Emme mittaa hakijoita pelkästään työkokemuksen perusteella vaan katsomme myös heidän asennettaan ja potentiaaliaan. Rekrytointiprosessimme pohjautuu kompetenssipohjaiseen menetelmään, jonka osa-alueet olemme hioneet vuosien varrella kohderyhmätuntemuksemme avulla. Meille hakijoiden henkilökohtaisilla ominaisuuksilla on vähintään yhtä paljon painoarvoa kuin muodollisella koulutuksella tai kokemuksella. 

Kiinnostavat asiakasyritykset

Asiakasyrityksemme ovat mm. Suomen menestyneimpiä yrityksiä, kansainvälisiä konserneja, mutta myös kasvavia innovatiivisia yrityksiä. Asiakasyrityksemme toimivat monilla eri alueilla sekä toimialoilla ja tarjoavat hyviä kehittymismahdollisuuksia. Asiakasyrityksillämme on toimipaikkoja eri puolilla maailmaa, joten niiden kautta voi avautua myös kansainvälinen ura.

Osa-aikaiset työpaikat 

Osa-aikainen vuokratyö voi olla menestyksekkään uran alku! Vuokratyön kautta saat mahdollisuuden näyttää osaamisesi, kerryttää arvokasta työkokemusta ja "jalan ovenväliin työelämään." Saat runsaasti kokemusta ja kontakteja, ja asiakasyritys voi myös palkata sinut omaksi työntekijäkseen. Lue lisää osa-aikaisista tehtävistä täältä. 

Kokoaikaiset työpaikat 

Urasi voi lähteä nousukiitoon kokoaikaisesta vuokratoimeksiannosta eli konsulttitehtävistä. Työsuhteen aikana tutustut paremmin yritykseen sekä työyhteisöön ja saat erinomaista työkokemusta, jonka perusteella asiakasyritys voi haluta rekrytoida konsultin osaksi ydintiimiään. Henkilöstövuokrauksen lisäksi tarjoamme myös rekrytointeja, jolloin työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Lue lisää kokoaikaisista tehtävistä täältä. 

Jaa