tervetuloa ura-akatemiaan


Oman osaamisen kiteyttäminen ja myyminen on suurelle osalle meistä suomalaisista haastavaa, koska liian usein se yhdistetään itsekehuun. Meidän mielestämme näitä ei tule sekoittaa toisiinsa, vaan oman osaamisen ja ideoiden myyminen on tärkeä taito työtä hakiessa sekä työelämässä. Alta löydät 3 valmennusvideota, jotka auttavat sinua eteenpäin urallasi. Haluamme, että kaikki löytäsivät työn, jolla on merkitystä. 


Ole oma itsesi - muut on jo varattu


Parhaiten työnhaussa pärjäät olemalla oma itsesi. On kaikkien osapuolten etu löytää tehtävään ja yrityksen kulttuuriin sopivimmat henkilöt. Academic Workin kautta voit hakea montaa osaamisprofiiliisi soveltuvaa tehtävää yhtä aikaisesti. Ole rehellinen ja sinnikäs, ja muista, että volyymilla on väliä. Usean työpaikan aktiivinen hakeminen osoittaa halukkuutesi ja motivaatiosi saada työtä kauttamme.  Muista ettei sinun tarvitse olla 100-prosenttisesti täydellisesti hakuilmoitukseen sopiva henkilö, jotta voi jättää hakemuksesi, vaan riittää, että suurin osa osaamisestasi ja kuvatuista persoonallisuuden piirteistä soveltuu tehtävään. Vaikka olisit epävarma, sopiiko kokemuksesi, koulutuksesi ja toimintatyylisi hakemuksessa kuvattuihin ominaisuuksiin, kannattaa mieluummin hakea, kuin jättää hakematta.

 


Elämän peruskysymykset: Kuka minä olen, mitä haluan ja mitä osaan? 


Parhaiten työnhaussa pärjäät olemalla oma itsesi! 
On kaikkien etu löytää tehtävään ja yrityksen kulttuuriin sopivimmat henkilöt. Ole rohkeasti oma itsesi. Kiteytä itsellesi kuka olet, mitä haluat ja mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä. Kun nämä perusasiat ovat selvillä saat itsevarmuutta työhaastatteluun. Ennen työhaastattelua sinun kannattaa pohtia vahvuuksiasi ja miettiä soveltuvuuttasi tehtävään potentiaalisen työnahtajan tarpeen kautta. Sinun helpompi myydä oma osaamisesi, persoonasi ja arvomaailmasi, kun tiedostat, mitä osaamista ja millaista tekijää tehtävään etsitään.

Materiaalit löydät täältäKerro tarinasi ja tee vaikutus rekrytoijaan 


Start with why: Miksi teet sitä mitä teet? Kerro tarinasi ja erottaudu muiden hakijoiden joukosta. 
Motivaatiotasi hakemaasi työpaikkaa ja yritystä kohtaan tullaan testaamaan haun jokaisessa vaiheessa, joten ole rehellinen myös itsellesi. Miksi haluat kyseistä työtä? Mikä sinua motivoi? Vastaako työ arvojasi? Muista kuitenkin, että vaikka olisit epävarma, sopiiko kokemuksesi, koulutuksesi ja toimintatyylisi hakemuksessa kuvattuihin ominaisuuksiin, kannattaa mieluummin hakea, kuin jättää hakematta. Vain yrittämällä voit saavuttaa tavoitteesi!
Materiaalit löydät täältä


Urapolku ja rakkaus lajiin - Kokeile rohkeasti ja kasva huippuammattilaiseksi


Seuraa jalanjälkiäsi, miten olet päätynyt siihen pisteeseen jossa olet nyt? 
Tulevaisuutta ei voi ennustaa, joten keskity matkaan jota kuljet. Saavuttaaksesi jotain, tarvitset päättäväisyyttä, kunnianhimoa ja työtä - siksi kannattaa asettaa välitavoitteita ja pyrkiä sellaiseen tavoitteseen, jonka eteen teet työtä intohimolla. 
Materiaalit löydät täältä

Me työllistämme 


Academic Work on erikoistunut välittämään asiantuntija - ja tietotyötä korkeakouluopiskelijoille, vastavalmistuneille sekä ammatillisen uransa alkuvaiheessa oleville ammattilaisille.  Tarinamme alkoi vuonna 1998 kun kolme opiskelijaa oivalsi, että töitä etsivät nuoret ammattilaiset ja työvoimaa tarvitsevat yritykset voisivat hyötyä toisistaan. Tuosta hetkestä asiti Academic Workin missio on ollut auttaa opiskelijoita, vastavalmistuneita sekä jo työelämässä olevia nuoria ammattilaisia työllistymään oman alansa asiantuntijatehtäviin sekä etenemään omalla urapolullansa. Tämän mission ansioista olemme työllistäneet jo yli 100 000 nuorta ammattilaista!

Jaa