Ura meillä? 

Oletko kunnianhimoinen ja energinen kasvun tekijä ja haluat töihin yhteen Suomen nopeimmin kasvavista henkilöstöyrityksistä? Haluatko työskennellä firmassa, jonka missiona on luoda työpaikkoja ja avata uria korkeakoulutetuille nuorille ammattilaisille? Oletko valmis työskentelemään ympäristössä, jossa pääset sekä haastamaan itsesi että toimialan käytännöt? Meille haetaan asenne, ei CV edellä. Academic Workillä korostuu intohimo ja energisyys tekemiseen.

Tule mukaan kasvun imuun

Olemme asettaneet itsellemme kunnianhimoisen kasvutavoitteen - puhumme AW Suomi 2018 -tavoitteesta. Tavoitteemme on kasvaa liikevaihdolla mitattuna 30 miljoonaan vuoden 2018 loppuun mennessä. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli lähes 19 miljoonaa. Kasvamme keskimäärin 20 % vuosivauhtia, mistä johtuen rekrytoimme jatkuvasti lisää ammattilaisia Ruoholahden toimistollemme. Tule mukaan menestymään. Kun kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of the Young Professionals.

Katso sisäiset työpaikkamme

Työpaikkoihin

Tutustu tiimiin

PINJA

CONSULTANT MANAGER

Kovalla tekemisen meiningillä ja tavoitteellisella asenteella todella pääsee pitkälle: Pinja aloitti uransa rekrytointiassistenttina, kasvoi siitä rekrytoijan rooliin ja vetää tällä hetkellä omaa assistenttitiimiään rekrytoijan töiden ohessa. Haasteita pelkäämätön, positiivisuus ja joustavuus ovat tämän luottopelurin työkalut menestykseen, tiimityötaitoja unohtamatta – Pinja tulikin valituksi vuoden 2016 parhaaksi uudeksi rekrytoijaksi!

JOONATAN

ACCOUNT MANAGER

Sinnikkyys, analyyttisyys ja ihmislähtöinen myyntityö kuvaavat Joonatania Account managerina erittäin hyvin! Joonatan rikkoi monia ennätyksiä ensimmäisenä vuotenaan Academic Workilla, ja tämän jälkeen tahti ei ole hiipunut, päinvastoin! Rimat on tehty ylitettäviksi, ja rajat rikottaviksi!

LAURA

HEAD OF OPERATIONS

Kunnianhimo ja halu kehittyä ovat vieneet Lauran Account Managerista rekrytointipuolemme johtoon muutamassa vuodessa. Aloitettuaan 2011 Account Managerina hän eteni nopeasti esimiestehtäviin, minkä jälkeen Laura kävi keräämässä kansainvälistä rekrytointikokemusta Sydneystä. Nykyään hän vastaa rekrytointiprosessimme kehittämisestä ja siitä, että tarjoamme parasta mahdollista palvelua niin asiakkaillemme, konsulteille kuin hakijoillemmekin.

Nico Tarvonen

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Nico on aina syttynyt myyntiennätyksien rikkomisesta. Ura AW:lla on sisältänyt 5 v asiakkuuksien kasvattamista, 4 v tiimin johtamista sekä nykyisessä roolissaan hän käyttää puolet työajastaan miettien miten kilpailijoita vedetään kunnolla köniin.

TOMI

CONSULTANT MANAGER, IT TEAM MANAGER

Tampere tuottaa timantteja! Vuodesta 2013 alkaen Tomi on työskennellyt nöyrästi periksiantamattomalla asenteella pyrkimyksenään muovata IT-rekrytointi salatieteestä kauniiksi taiteeksi. Nyt hän johtaa Suomen parasta IT-rekrytointitiimiä kohti uusia ennätyksiä. Työn ulkopuolella ehdottomasti hienoimpia saavutuksia ovat mahtava perhe, sekä C-nuorten salibandyssa vuoden joukkuepelaajan titteli luotettavana 7. puolustajana.

FANNY

TALENT ACQUISITION MANAGER

Staffing and Recruitment Assistantina aloittanut Fanny siirtyi työskentelemään sisäisen rekrytoinnin pariin vain seitsemän kuukauden jälkeen Academic Workilla aloittamisesta. Hänen innokas ja tehokas asenteensa auttaa sisäistä rekrytointitiimiämme etsimään ja palkkaamaan Academic Workille tulevaisuuden talentteja.

MAIJA

HEAD OF TALENT ACQUISITION

Tehopakkauksemme Maija vastaa yrityksemme sisäisistä rekrytoinneista ja takaa yhdessä vetämänsä Talent Acquisition tiimin kanssa siitä, että palkkaamme parhaimmat tulevaisuuden osaajat meille. Maija on työskennellyt Academic Workillä 5 vuotta ja hän aloitti Consultant Managerin roolista edeten Team Managerin rooliin ja siitä aina nykyiseen tehtävään. Maija on aina haastamassa itseään ja muita parempiin tuloksiin sekä myös viemässä Academic Workia yrityksenä eteenpäin.

ANNI

ACCOUNT MANAGER

Anni on saavuttanut lyhyessä ajassa paljon ja toimii Account Manager työnsä ohella Assistant Managerin roolissa sekä valmentaa heitä saavuttamaan tuloksia ja kasvamaan. Anni osaa olla tehokas työssään unohtamatta huumoria eikä hän tingi asiakastyytyväisyydestä.

PÄIVI

HEAD OF MARKETING

Jo ensimmäisenä päivänä Päivi huomasi, että Academic Workillä yrittäjähenkisyys ja tekemisen meininki ovat läsnä aivan kaikessa ja hän tunsi löytäneensä omien arvojensa ja toimintatyylinsä mukaisen firman. Päivin työuran aikana Academic Work on mennyt vahvasti kohti kaikkikanavaista markkinointiajattelua ja markkinointitiimiä on vahvistettu työnantajamarkkinoinnin ammattilaisilla.

KANSAINVÄLISESTI


Tällä hetkellä toimimme kuudessa maassa, liikevaihtomme on reilusti yli 230 miljoonaa euroa ja välitämme yli 20 000 työpaikkaa joka vuosi. Kansainvälistymisemme alkoi Norjasta vuonna 2007 ja alkuvuonna 2008 avasimme jo toimistot Helsingissä, Münchenissä sekä Kööpenhaminassa. Vuonna 2010 vahvistimme asemaamme Saksassa avaamalla toimiston myös Hampuriin ja samaan aikaan avasimme kaksi uutta toimistoa Norjaan. Ensimmäisen kerran kasvoimme yritysoston kautta 2015, kun Sveitsiläinen Cusmic henkilöstövuokrausyhtiö sulautettiin konserniin. Suomessa asiakkaitamme palvelee jo yli 130 hengen tiimi ja kasvua tukemaan palkataan kokoajan lisää henkilöstöä.