T2H - ihanien kotien ja urasi rakentaja

Olemme rekrytoineet T2H:lle menestyksellisesti jo 20 tyytyväistä työntekijää, jotka ovat päässeet osaksi yrityksen kasvutarinaa! T2H on asiakaslähtöisen rakentamisen asiantuntija, joka etsii edelleen lisätekijöitä kovaa vauhtia kasvavaan yritykseensä. Liikevaihto tulee olemaan vuonna 2017 noin 80 miljoonaa euroa ja T2H haluaa tulevaisuuden tähtiä menestymään heidän kanssaan! T2H tarjoaa energisen ja nuorekkaan työporukan, jossa virkistyspäiviä ei vietetä vironlaivalla. Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä, haluamme olla sinun urasi rakentaja. 

Asuntorakentamista pitäisi aina ajatella loppukäyttäjän eli rakennettavaan asuntoon muuttavan ihmisen näkökulmasta, sillä olemmehan rakentamassa hänelle tulevaisuuden kotia. Millaisessa kodissa itse viihdyt tai haluaisit asua?

Meille T2H:lla ihanien kotien rakentaminen on sydämen asia. Tästä syystä toimimme perustajaurakoitsijana ja siten vaikutamme kodin rakentumiseen tontin valinnasta ja hankinnasta saakka. Lisäksi me suunnittelemme, rakennamme ja markkinoimme kohteemme itse. Pystymme siis vaikuttamaan tulevan kodin kiinnostavuuteen sijainnista lähtien ja lopputuloksena pitää syntyä käytännöllisiä ja kauniita koteja järkevällä hintatasolla.

Hyvien kotien lisäksi haluamme tarjota hyvän työpaikan kanssamme samat arvot jakaville ihmisille. Hyvät työntekijät ovat edellytys upeiden kotien rakentamiselle. Kaikki lähtee osaavasta ja innostuneesta henkilökunnasta. Olemme kasvaneet yrityksenä tilanteeseen, jossa rekrytoimme lisää väkeä oppimishaluisia ja kyvykkäitä ihmisiä.

Työyhteisömme on nuorekas, energinen ja tavoitteellinen. Meistä jokainen tahtoo menestyä ja kehittyä, siksi teemme ahkerasti töitä kehittääksemme itseämme ja T2H:ta. Tässä työkulttuurissa jokainen saa mahdollisuuden näyttää oman intonsa ja oppimishalunsa. Millaiseen työyhteisöön sinä haluaisit kuulua?

Urapolkusi rakentaja

Yrityksemme nopea kasvaminen tarkoittaa myös hyvää kasvualustaa työntekijöille.

Nuori ikä ei ole este työllistyä T2H:lle. Arvostamme sekä eteenpäin pyrkivää otetta työhön että korkeaa intoa ja tahtoa tuottaa huippulaadukasta työtä.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tukea opintonsa päättäviä työllistymään. Annamme mielellämme toimeksiantoja mm. insinöörien lopputöihin, ja heitä onkin valmistunut jo kymmenkunta. Me voimme auttaa keksimään aiheen lopputyölle ja tukea sen toteuttamista osana työtä samalla, kun henkilö tutustuu T2H:n toimintatapoihin.

T2H:lla asiakkaita ja kollegoita kohdellaan kunnioittavasti. Reilu ja rehti meininki näkyy ja kuuluu kaikessa. Meillä on erittäin hyvä yhteishenki. Kaikki tekeminen lähtee ihmisistä ja heidän tarpeistaan. Meille hakiessa on tärkeää ymmärtää, että emme tee rakennuksia vain rakentamisen ilosta, vaan koteja ihmisille. Rohkeasti hakemusta heti liikkeelle, nyt T2H:lla on auki kymmeniä työpaikkoja.

Alhaalta näet tällä hetkellä avoinna olevat positiot.

  • Vantaa Kokoaika 1 viikkoa sitten
  • Vantaa Kokoaika 1 viikkoa sitten

Alla olevilla videoille esitellään 10 syytä työskennellä T2H:lla sekä Työmaapäällikkö Mikaelin ajatuksia kasvuyrityksessä työskentelystä

Jaa