Tule Ubiikille rakentamaan tulevaisuuden oppimateriaalia

Ubiikki on kovassa nosteessa oleva kansainvälisesti toimiva kasvuyritys, joka kehittää tulevaisuuden oppimateriaaleja, jotka sisältävät oppimisanalytiikkaa sekä oppilaan osaamisen mukaan adoptoituvia sisältöjä ja pelillisyyttä. Etsimme nyt heille
oppimishaluista back- sekä frontendkehittäjiä kasvamaan tulevaisuuden huipuksi kokeneiden ammattilaisten tukemana. Haluatko sinä liittyä tähän tiiviiseen ja mukavaan työyhteisöön tekemään työtä, jolla on merkitystä opetuksen ja oppimisen kehityksessä?

Oppiminen ja koulutus ovat murroksessa ja jo on aikakin, sillä tämänhetkisiä oppimateriaaleja on käytetty jo yli sata vuotta. Ubiikin tuottamat nykyaikaiset oppimateriaalit antavat mahdollisuuden tehdä aidosti interaktiivista oppimateriaalia. Digitaalisen oppimateriaalin aika on nyt, sillä kouluissa on jo vaadittava teknologia, ja opettajat ovat valmiimpia käyttämään digitaalista muotoa opetuksessaan. Ei ole ihme, että digitaalisen oppimateriaalien kysyntä on herännyt, sillä laadukas digitaalinen oppimateriaali puuttuukin markkinoilta.

Ubiikki on perustettu, kun oppimateriaalien murros ja digitaalisen materiaalisen kysyntä havaittiin, kertoo Ubiikin teknologiajohtaja Sami Kuivasaari. Viisi vuotta sitten perustettiin pilvipalvelu Cloubi tuottamaan uudenlaista sähköistä oppimateriaalia. Cloubissa yhdistyy Ubiikin teknologia, osaaminen sekä kustantajien pitkäaikainen kokemus oppimateriaalin tuottamisesta. Tällä hetkellä Ubiikilla on asiakkaita kymmenessä maassa, mutta pelkästään Euroopassa digitaaliselle oppimateriaalille löytyy kymmeniä miljoonia potentiaalisia käyttäjiä.

"Jos sinä haluat kehittyä, me Ubiikilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden"

Ubiikin työntekijät ovat monen eri alan asiantuntijoita, sillä kokemusta löytyy oppimisesta, käyttöliittymäsuunnittelusta sekä myös sisällöntuotosta. Asiakkaille Ubiikki haluaa olla kumppani, eikä vain tavaroiden alihankkija, kiteyttää Kuivasaari. Ubiikille on tärkeää rakentaa laadukas tuote, joka palvelee asiakkaitamme jatkossakin ja tähän tarvitaan osaavia tekijöitä. Ubiikki tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia ja erilaista osaamista tarvitaan. Työmahdollisuuksia löytyy JavaScript-sovelluksen kehittämisessä, oppimisanalytiikan tuottamisessa sekä skaalautuvien pilvipalveluiden tuotossa. Myös poikkitieteellistä osaamista tarvitaan, sillä oppimismateriaalin pitää toimiva kokonaisuus. Itse työntekijät Ubiikilla ovat kokeneita ja osaavia, mutta myös uudet työntekijät osataan ottaa vastaan. Työntekijät mielellään jakaavat osaamistaan uudemmille työntekijöille. Ubiikilla työnteko on joustavaa ajan ja paikan suhteen. Myös palkka ja edut ovat kohdallaan. "Jos sinä haluat kehittyä, me Ubiikilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden" Sami Kuivasaari, Teknologiajohtaja Ubiikki.

Jaa