Haluatko sinäkin auttaa osaajia työllistymään?

Olemme auttaneet yli 120 000 osaajaa löytämään työpaikan kansainvälisesti. Suomessa työllistimme lähes 1500 osaajaa vuonna 2016. Menestyksemme perusta ovat työhönsä intohimoisesti suhtautuvat osaavat työntekijät ja kannustava yrityskulttuuri sekä erinomainen tiimityö läpi eri toimintojen.  Emme pyri Suomen suurimmaksi, vaan tahdomme olla paras nuorten ammattilaisten kohderyhmässä. Keskitymme tieto- ja asiantuntijatyöntekijöiden välittämiseen kehitys- ja kasvuhakuisille asiakkaille.

Ura myynnissä

Voisiko myyntityö olla sinun urasi?

TYÖSKENTELE MYYNNISSÄ


Olet kunnianhimoinen ja nautit siitä, että voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa tulokseesi. Asetat itsellesi korkeita tavoitteita ja haluat menestyä. Sinulla ei kenties ole vielä valtavasti kokemusta myyntityöstä, mutta tähtäät huipulle. Uskallat tarttua puhelimeen ja tavata rennon itsevarmalla otteella korkean tason johtajia ja vakuuttaa heidät siitä, että olisimme mainio vaihtoehto nuorten ammattilaisten rekrytointi- ja henkilöstöpuolen kumppaniksi. Lisäksi sinun työsi tuo töitä uransa alkuvaiheessa oleville nuorille ammattilaisille. Jokainen tilauksesi on mahdollisuus työllistää nuori ammattilainen.

 

We reward ambition 

Meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta. Account Managerina tavoitteesi ovat selkeät ollen yhtä realistiset ja korkeat. Saat tuntea kaupan nälän lisäksi kaupan klousaamisen ja henkilökohtaisen menestymisen ilon. Tässä työssä voit ansaita juuri niin paljon kuin tahdot ja haluat omalla tekemiselläsi, mikä tarkoittaa enemmän energiaa, enemmän euroja. Me palkitsemme onnistumisista ja vuosittainen keskiansiomme myyjillä on reilusti yli toimialan keskiarvon. Account Managereille suunnattua Business Sales Programiamme arvostetaan työelämässä. Viisivaiheinen B2B-myynnin koulutusohjelmamme antaa eväät tehokkaaseen prospektointiin, buukkaamiseen, myyntineuvotteluihin, clousaamiseen ja asiakassuhteiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.

 

Itsensä johtaminen myyntityössä

Account Managerina olet asiakkaidesi kanssa tekemisissä aktiivisesti. Teet paljon työtä etsien ja kontaktoiden uusia potentiaalisia asiakkaita eri kanavia hyödyntäen. Rakennat ja kasvatat yhteistyötä luoden pitkiä ja arvokkaita asiakassuhteita. Yhteistyön myötä sinusta voi kasvaa asiakkaasi kumppani ja konsultti, joka auttaa löytämään ja oivaltamaan ratkaisut muuttuviin henkilöstö- ja rekrytointitarpeisiin. Account Managerin tehtävä on todellista ratkaisumyyntiä, jossa tarvitaan bisnesälyä. Työ on samaan aikaan haastavaa sekä palkitsevaa.

 

Mahdollisuudet myynnin parissa

Lahjakkaat myyjät joilla on asenne kohdillaan, ja jotka viihtyvät asiakasrajapinnassa, ovat ratkaiseva tekijä kasvumme kannalta. Myyntiorganisaatiossamme on Account Manager roolin lisäksi mahdollisuus saada lisävastuuta Sales Coach, Booking Coach ja Team Manager-rooleisssa. Tämän lisäksi meillä on Account Manager Traineen rooli, johon etsimme korkeakouluopiskelijoita, jotka haluavat kartuttaa arvokasta työkokemusta B2B- myynnin parissa. Account Manager Traineena saat kattavan koulutuksen myynnin ammattilaiseksi ja vahvan tuen kehittymiselle. Aikaisempaa myyntikokemusta et tarvitse, asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä

Tällä hetkellä emme aktiivisesti hae Account Managereita, mutta jos koet että olisit tiimimme puuttuva palanen voit ottaa yhteyttä Talent Acquisition -tiimimme osoitteessa talentacquisitionhel@academicwork.fi

Ura rekrytoinnissa

Motivoidutko ihmisistä ja tavoitteista?

TYÖSKENTELE REKRYTOINNISSA

Motivoidut haasteista, ihmisistä sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Haluat olla paras ja kehittyä jatkuvasti entistä paremmaksi. Sinulle on tärkeää, että työtäsi arvostetaan ja siitä palkitaan asianmukaisesti. Saat energiaa samanhenkisistä kollegoista ja haluat olla työkavereiden kanssa myös työajan ulkopuolella. Hyvä, sinusta haluamme tietää lisää. Consultant Managerin työ Academic Workilla on monipuolista, nopeatempoista ja myynnillistä.

 

CONSULTANT MANAGERIN TYÖNKUVA

Tehtävänäsi on varmistaa asiakkaittesi menestys rekrytoimalla tulevaisuuden talentteja ja huolehtimalla, että asiakkaiden henkilöstötarpeet täytetään parhaalla mahdollisella tavalla. Vastuullasi on koko rekrytointiprosessin onnistuminen ja rekrytoitujen konsulttien esimiehenä toimiminen. Yhdessä Account Managerin kanssa vahvistatte asiakassuhteita ja kasvatatte yhteistyötä uudelle tasolle. Consultant Managerina menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta ihmisiin ja halua luoda sekä ylläpitää hyviä suhteita asiakkaisiin, työnhakijoihin, konsultteihin ja kollegoihin. Lisäksi pääset tekemään merkityksellistä työtä; pääset rakentamaan opiskelijoiden, vastavalmistuneiden ja tulevaisuuden osaajien uria!

 

JUNIOR RECRUITERIN ELI REKRYTOINTIASSISTENTIN TYÖNKUVA

Consultant Managereitamme tukemassa meillä työskentelee osa-aikaisten rekrytointiassistenttien tehotiimi. Työskentely Junior Recruiter/rekrytointiassistentti tehtävässä on loistava mahdollisuus sinulle, joka opiskelet korkeakoulussa, olet businesshenkinen ja kiinnostunut rekrytoinnista. Tehtävässä pääset osallistumaan laajasti hakuprosessin eri vaiheisiin ja tulet ottamaan itsenäistä vastuuta tehtävistäsi. Työ on nopeatempoista ja vaativaa, sekä edellyttää heittäytymiskykyä, joustavuutta ja aktiivista työotetta. Tehtävässä opit valtavasti valkokaulusrekrytoinneista, työelämästä ja eri liiketoiminta-aloista ja pääset tekemään merkityksellistä työtä energisessä ja kannustavassa tiimissä.

 

MUUT MAHDOLLISUUDET REKRYTOINNIN PARISSA

Näiden roolien lisäksi rekrytointiosastoltamme löytyy myös muita rooleja, kuten sisäisen rekrytoinnin tiimistä Head of Talent Acquisition, Talent Acquisition Manager ja Talent Acquisition Assistant roolit sekä IT-alan rekrytointiemme asiantuntijana toimiva IT Sourcer. Voit myös erikoistua toimialakohtaiseen rekrytointiin, kuten IT-alan rekrytointiin.

Organisaatiomme koostuu erilaisista tiimeistä, joita vetää Team Manager. Koko operaatioista ja sen kehittämisestä vastaa Head of Operation. Meillä kaikki rekrytoinnin parissa työskentelevät, ovat itsestään motivoituvia, kunnianhimoisia, heillä on businessälyä ja he nauttivat yhteistyöstä myynnin, asiakkaiden, kandidaattien sekä konsulttien suuntaan. Sinun täytyy lisäksi olla organisoitunut ja halua kehittyä. Liity joukkoon ja ole osa energistä tiimiä, jossa töitä tehdään sata lasissa, mutta ei otsa rutussa!”

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä

Tällä hetkellä emme aktiivisesti etsi rekrytointipäälliköitä, mutta jos koet että olisit tiimimme puuttuva palanen voit ottaa yhteyttä Talent Acquisition -tiimimme osoitteessa talentacquisitionhel@academicwork.fi

Muut uramahdollisuudet

TALENT ACQUISITION JA PEOPLE & PERFORMANCE


Kaikki lähtee ihmisistä – haluamme herättää hakijoissa kiinnostusta meihin työpaikkana ja rekrytoida oikeat ihmiset. Tämän jälkeen tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omassa työssään ja toivomme, että innostava yrityskulttuurimme kannustaa kaikkia työntekijöitämme toteuttamaan itseään. Academic Workin sisäisestä rekrytoinnista vastaa Talent Acquisition- tiimi. Heidän työpanoksensa Academic Workin menestykseen on korvaamaton, sillä heidän harteillaan on löytää ja rekrytoida meille ainutlaatuiseen yrityskulttuuriimme sopivat kasvun tekijät. People & Performance vastaa sisäisten prosessien kehityksestä sekä ylpeyden aiheestamme; työntekijätyytyväisyydestä.

 

TYÖSKENTELE FINANCESSA


Hyvin toimiva Finance-tiimi on tarpeen kaikille isoille organisaatioille. Finance on vastuussa yrityksemme talousohjauksesta, budjetoinnista, talousprosessien kehittämisestä myös laskutuksesta ja palkkahallinnosta. Taloustiimi tekee kiinteää yhteistyöstä Labour Law Managerin kanssa, joka vastaa työsopimusasioista ja muista työsuhteenhallintaan liittyvistä asioista.

 

TYÖSKENTELE MARKKINOINNISSA


Markkinointitiimimme tavoitteena on vahvistaa Academic Workin brändiä sekä varmistaa, että asiakkaat, konsultit ja työnhakijat tuntevat meidät juuri oikeista asioista. Markkinointimme suunnittelee, johtaa ja kehittää ketterästi kaikkea brändimarkkinointiin ja rekrytointmarkkinointiin liittyvää, tukee myyntiä liidien hankinnassa ja pitää huolen siitä, että Academic Workin digitaaliset palvelut ovat toimialan kärkeä. Suomen markkinointitiimissä on mukana Head of Marketing, Content Manager, Event- ja Marketing Coordinator sekä brändimme kenttälähettiläät, Brand Ambassadoreista (rekrytointipromoottorit). Roolit ovat osaston sisällä monipuolisia ja vaihtelevia, mutta jos olet tavoitteellinen, luova ja sosiaalisesti älykäs, tulet rakastamaan työskentelyä markkinointitiimissämme.

 

Aulapalvelut

Aulapalveluhenkilömme kasvot ovat useinmiten ensimmäiset, jotka työnhakijat näkevät tullessaan meille haastatteluun. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että annamme hyvän ensivaikutelman sekä ympäristön että ilmapiirin osalta kaikille vieraillemme. Aulapalveluhenkilömme toimivat myös korvaamattomana apuna sisäiselle henkilökunnallemme. Aulan toimivuudesta vastaa Reception Manager. 

  • Helsinki Kokoaika 1 viikkoa sitten
  • Helsinki Kokoaika 1 viikkoa sitten