Annan uratarina

Työskentelen Staffing & Recruitment Assistant –nimikkeellä Academic Workilla. Aloitan syksyllä viidennen vuoden Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Luen pääaineena kansainvälistä liiketaloutta ja strategiaa, sivuaineena markkinointia. Tavoitteena olisi valmistua vuonna 2016 kauppatieteiden maisteriksi.

Miten päädyit Academic Workille?

Sain ensimmäisen oman alan työpaikkani 2013, kun pääsin myyntiassistentiksi Academic Workin kautta. Maaliskuussa 2014 hain sisäiseksi työntekijäksi, sillä erityisesti konsulttipäällikköni kautta Academic Workista oli välittynyt mielikuva hyvästä ja energisestä työporukasta, jossa kaikki viihtyy. Ja niin olen viihtynyt myös minäkin! 

Kerro vähän työnkuvastasi

Työtäni on auttaa Consultant Managereja työssään. Kokeneempana assistenttina hoidan kaikkia hakuprosessin vaiheita aina hakemusten seulomisesta haastatteluihin ja asiakasyhteydenpitoon. Henkilökohtaisena vastuualueena minulla on eri työpaikkailmoitustemme julkaisukanavat, joita pyrin analysoimaan ja optimoimaan. Academic Workin urani aikana olen päässyt myös osallistumaan markkinointiin tapahtumakoordinaattorin roolissa, assistentti tehtäväni lisäksi. Tapahtumakoordinaattorin tehtävästä sain hienoa esimiestyökokemusta Brand Ambassador -tiimin vetäjänä.

Mikä on työssäsi parasta?

Kaikista parasta on työporukka. Academic Workilla kaikki tekevät työtä draivilla ja intohimolla toisiaan kannustaen. Toisaalta olen myös kohdannut täällä hyvin erilaisia ihmisiä ja oppinut tätä kautta paljon itsestäni! Lisäksi pidän monipuolisesta työnkuvastani sekä siitä, että meillä kannustetaan oppimaan ja kehittymään.

Anna Alppinen 

Jaa