ERIKAN URATARINA

Olen neljännen vuoden opiskelija Aalto Yliopiston kauppakorkeakoulussa jossa opiskelen kansainvälistä liiketoimintaa. Tällä hetkellä työskentelen Academic Workillä Marketing Coordinatorina sekä Account Manager Traineenä.

MITEN PÄÄDYIT ACADEMIC WORKILLE?

Sain tietää avoimesta hausta Academic Workille Facebookista, jossa kerrottiin avoimesta Account Managerin työpaikasta. Hain työpaikkaa, koska se kuulosti erittäin mielenkiintoiselta. Minulle tarjottiin paikan sijasta Account Manager Trainee positiota, koska opintoni ovat vielä kesken. Vaikka viihdyn erinomaisesti Account Manager Trainee-työssäni, en voinut vastustaa mahdollisuutta laajentaa osaamistani ja hakea myös sisäistä markkinointikoordinaattorin paikkaa – ja ilokseni sain paikan! Minua henkilönä motivoi työssä mahdollisuus kehittyä ja ansaita lisävastuuta, ja Academic Workillä olen sitä saanut. Työ on haastavaa, mutta erittäin palkitsevaa.

MILLAINEN ON TYÖNKUVASI?

Markkinointikoordinaattorina toimenkuvaani kuuluu kaikki markkinoinnin avustavat tehtävät, kuten esimerkiksi kumppanisidosryhmien suhteiden luominen ja ylläpito. Olen mukana myös tapahtumien järjestämisessä sekä sosiaalisen median ja sähköpostimarkkinoinnin kehittämisessä. Account Manager Traineenä avustan myyntitiimiä mm. prospektoimalla uusia potentiaalisia asiakkaita ja sovin tapaamisia heidän kanssaan. Autan myös esim. asiakassopimusten ja lomakkeiden kirjoittamisessa. 

MIKÄ ON TYÖSSÄSI PARASTA?

Ehdottomasti uskomaton porukka. En ole ikinä ennen kokenut vastaavanlaista ympäristöä, jossa jokainen ihminen on miellyttävä ja kaikkien kanssa on helppoa tehdä töitä. Sisäisille työntekijöille tämä on jo hieno esimerkki talomme kyvyistä: rekrytointitalona osaamme ehdottomasti sijoittaa oikeanlaiset henkilöt oikeihin organisaatioihin! 

Erika Allekotte


Jaa