Rekrytointiyritys Espoo

Academic Workin Espoon toimistot sijaitsevat Keilaniemessä loistavien kulkuyhteyksien päässä, Kehä I:sen ja länsimetron varrella. Upealla merinäköalalla varustetuissa toimistoissamme tarjoamme niin rekrytointi- kuin henkilöstövuokrauspalveluita kätevästi saman katon alla.

Rekrytointiyritys Espoossa

Olemme laadulla ja intohimolla palveleva rekrytointiyritys. Espoon toimistoillamme autamme asiakkaitamme kaikissa henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluihin liittyvissä asioissa. Lisäksi haastattelemme potentiaalisia työnhakijoita sekä järjestämme erilaisia tapahtumia niin opiskelijoille, konsulteillemme kuin asiakkaillemmekin.

Espoon toimistoidemme yhteystiedot

Puhelinnumero: +358 106 805 600

Palvelemme puhelinvaihteen kautta arkisin klo 09-15, pois lukien juhlapyhinä.


Sähköposti: info@academicwork.fi


Postiosoite:

  • Keilaranta 5, 02150 Espoo
  • Keilaranta 4, 02150 Espoo

Toimistomme sijaitsevat toisiaan vastapäätä, kadun molemmin puolin. Osoitteessa Keilaranta 5 sijaitseva toimistomme avattiin syksyllä 2017. Uudempi toimistomme avautui toukokuussa 2019 osoitteeseen Keilaranta 4.

Sisaryhtiöistämme AW Academyn kampus sijaitsee osoitteessa Keilaranta 4. Digitalent Consultingin väki löytyy puoelstaan Keilaranta 5:sta.

Huom! Toimistomme vastaanotot ovat koronapandemian takia toistaiseksi suljettuna. Saat meihin yhteyden oheisten yhteystietojen avulla joko soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Julkinen liikenne - länsimetrolla kätevästi perille

Espoon toimistomme sijaitsevat länsimetron varrella, mikä mahdollistaa sujuvan saapumisen joka puolelta pääkaupunkiseutua. Keilaniemen metropysäkki on vain 100 metrin päässä toimistoiltamme, mikä tekee matkustamisesta vaivatonta. Bussilinjat 510, 552 ja 555 kuljettavat Keilaniemeen. Tulevaisuudessa myös Raide-Jokerin lähtöpysäkki tulee sijaitsemaan aivan toimistomme vieressä.

Yksityisautoilu - vieraspaikkoja löytyy

Myös omalla autolla pääsee Espoon toimistoillemme näppärästi. Toimistomme edustalla on vieraspaikkoja varattuna vierailijoillemme ja Keilaniemestä löytyy myös tienvarsipaikkoja reippaasti. Muistutamme kuitenkin, että Keilaniemessä toimistoja on paljon ja autoilijoita sitäkin enemmän, minkä seurauksena ruuhka-aikoja kannattaa parhaansa mukaan pyrkiä välttämään.

Koko Suomen kattavat henkilöstöpalvelut

Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Henkilöstöpalveluihimme kuulu sekä henkilöstövuokraus että rekrytointipalvelut. Jos haluat keskustella lisää, täytä yhteydenottolomake niin olemme sinuun yhteydessä pikemmin kuin arvaatkaan.

Toimipisteemme kansainvälisesti

Academic Workin kautta löydät oikeat osaajat tarpeeseesi niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Palvelemme asiakkaitamme kansainvälisesti kuudessa eri maassa. Saksan, Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Sveitsin toimipisteemme löydät täältä.

Etsitkö yrityksellesi osaavaa kumppania auttamaan henkilöstöpalveluiden kanssa?

Ota yhteyttä!
Jaa artikkeli