Academic Work Espoo - rekrytointiyritys Keilaniemessä

Academic Workin Espoon toimipiste sijaitsee Keilaniemessä loistavien kulkuyhteyksien päässä, kehä 1:sen ja Länsimetron varrella. Upealla merinäköalalla varustetussa toimistossamme tarjoamme niin rekrytointi- kuin henkilöstövuokrauspalveluita kätevästi saman katon alla.

Olemme laadulla ja intohimolla palveleva rekrytointiyritys. Espoon toimistollamme autamme asiakkaitamme kaikissa henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluihin liittyvissä asioissa. Lisäksi haastattelemme potentiaalisia työnhakijoita sekä järjestämme erilaisia tapahtumia niin opiskelijoille, konsulteillemme kuin asiakkaillemmekin. Tervetuloa!

Espoon toimistomme yhteystiedot

Puh: +358 106 805 600

E-mail: info@academicwork.fi

Osoite: Keilaranta 5, 02150 Espoo

Julkinen liikenne - länsimetrolla kätevästi perille

Espoon toimistomme sijaitsee länsimetron varrella, mikä mahdollistaa sujuvan saapumisen joka puolelta pääkaupunkiseutua. Keilaniemen metropysäkki on vain 100 metrin päässä toimistoltamme, mikä tekee matkustamisesta vaivatonta. Bussit 551 ja 552, sekä länsiväylää ajavat bussit tuovat myös perille, mutta reippaamman kävelymatkan päähän.

Yksityisautoilu - vieraspaikkoja löytyy

Myös omalla autolla pääsee Espoon toimistollemme näppärästi. Toimistomme edustalla on vieraspaikkoja varattuna vierailijoillemme ja Keilaniemestä löytyy myös tienvarsipaikkoja reippaasti. Muistutamme kuitenkin, että Keilaniemessä toimistoja on paljon ja autoilijoita sitäkin enemmän, minkä seurauksena ruuhka-aikoja kannattaa parhaansa mukaan pyrkiä välttämään.

Koko Suomen kattavat henkilöstöpalvelut

Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Henkilöstöpalveluihimme kuulu sekä henkilöstövuokraus että rekrytointipalvelut. Jos haluat keskustella lisää, täytä yhteydenottolomake niin olemme sinuun yhteydessä pikemmin kuin arvaatkaan.

Toimipisteemme kansainvälisesti

Academic Workin kautta löydät oikeat osaajat tarpeeseesi niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Palvelemme asiakkaitamme kansainvälisesti kuudessa eri maassa. Saksan, Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Sveitsin toimipisteemme löydät täältä.

Academic Work Helsinki

Toinen toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa. Tutustu Helsingin toimistoomme!

Etsitkö yrityksellesi osaavaa kumppania auttamaan henkilöstöpalveluiden kanssa? Jätä yhteystietosi!
Jaa artikkeli