Academic Work Helsinki - rekrytointiyritys Ruoholahdessa

Academic Work on rekrytointiyritys, jonka Helsingin toimisto sijaitsee Ruoholahdessa erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella, vain kävelymatkan päässä Kampista.

Helsingin toimistollamme työskentelee tällä hetkellä yli 100 nuoriin ammattilaisiin intohimoisesti suhtautuvaa henkilöstöalan asiantuntijaa.

Helsingin toimistollamme autamme asiakkaitamme kaikissa henkilöstövuokraus ja rekrytointipalveluihin liittyvissä asioissa. Lisäksi haastattelemme toimistollamme potentiaalisia hakijoita, sekä järjestämme erilaisia tapahtumia niin opiskelijoille, konsulteillemme kuin asiakkaillemmekin. Tervetuloa meille!

Helsingin toimistomme yhteystiedot

Puh: +358 106 805 600

E-mail: info@academicwork.fi

Osoite: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki , 5. krs.

Julkinen liikenne - meille pääset kätevästi kaikkialta

Helsingin toimistollemme pääset kätevästi niin metrolla, bussilla kuin raitiovaunullakin. Lähin metropysäkki sijaitsee Ruoholahdessa 500 metrin kävelymatkan päässä. Raitiovaunut 7, 8 ja 9 tuovat kiven heiton päähän ja Kampin bussiterminaalista kävelet toimistollemme alle kymmenessä minuutissa.

Yksityisautoilu - parkkihallit kävelymatkan päässä

Helsingin keskustassa kannattaa tunnetusti välttää yksityisautoilua, mikäli et mieli seisoa ruuhkassa. Jos tilanne kuitenkin vaatii autoilua, varmimmat parkkipaikat löydät Kampin ja Ruoholahden ostoskeskusten parkkihalleista. Myös kadunvarsipaikkoja on toimistomme lähikortteleissa, mutta jatkuvasti muuttuvista tietöistä ja remonteista johtuen suosittelemme suosimaan parkkihalleja.

Koko Suomen kattavat henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut

Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen, vaikka molemmat toimipisteemme sijaitsevatkin pääkaupunkiseudulla. Henkilöstöpalveluihimme kuulu sekä henkilöstövuokraus että rekrytointipalvelut. Jos haluat keskustella lisää, täytä yhteydenottolomake niin olemme sinuun yhteydessä pikemmin kuin arvaatkaan.

Toimipisteemme kansainvälisesti

Academic Workin kautta löydät oikeat osaajat tarpeeseesi niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Palvelemme asiakkaitamme kansainvälisesti kuudessa eri maassa. Saksan, Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Sveitsin toimipisteemme löydät täältä.

Academic Work Espoo

Toinen toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Mikäli mielit hypätä Länsimetroon ja suunnata vierailulle upealla merinäköalalla varustettuun toimistoomme, katso tarkemmat ohjeet täältä.

Oletko osaavaa rekrytointiapua vailla? Jätä yhteystietosi!
Jaa artikkeli