Ennakkovaraa Salesforce-konsultti

Academic Work ja AW Academy ovat jo yli viiden vuoden ajan kouluttaneet alanvaihtajista uusia osaajia osaamispulasta kärsiville aloille. Mallimme on auttanut jo yli 1800 ihmistä uudelle uralle. Nyt olemme järjestämässä Salesforce-koulutusta, josta sinun on mahdollista ennakkovarata motivoitunut ja poikkeuksellisen oppimiskykyinen osaaja tai osaajia riveihisi. Lue lisää ja toimi nopeasti – koulutettavien määrä on rajoitettu ja ennakkovaraus on mahdollista tehdä vain huhtikuuhun asti.

Information in English

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää ennakkovaraamisesta

Lisätiedot koulutusohjelmasta

Salesforce-koulutuksen aikana osallistujat koulutetaan työskentelemään sovelluskonsultteina ja siten kaventamaan liiketoimintayksiköiden ja IT:n välistä kuilua. Koulutusohjelma valmentaa työskentelemään Salesforcen parissa yhdistämällä käytännön tehtäviä – esimerkiksi liiketoimintatarpeiden muuntamista toiminnallisiksi ratkaisuiksi alustalla – sekä harjaannuttamalla osallistujia liiketoimintalähtöiseen ajatteluun ja viestintään. Tämä yhdistelmä varmistaa, että konsultti voi työskennellä liiketoiminnan ytimessä sekä liiketoimintaprosesseja kehittäen että Salesforce-implementoinnin vaikutuksia maksimoiden.

Ohjelma keskittyy seuraaviin Salesforce-tuotteisiin:

  • Sales Cloud
  • Service Cloud

Osallistujat suorittavat seuraavat sertifioinnit:

  • Salesforce Administrator
  • Sales Cloud Consultant
  • Service Cloud Consultant

Ovatko nämä taitoja, joita tarvitset tiimisi vahvistamiseen?

Huhtikuuhun 2021 asti voit ennakkovarata yhden tai useamman konsultin koulutusohjelmasta. Konsulttien rekrytointi tapahtuu kevään ja alkukesän aikana, ja itse intensiivikoulutus loppukesästä. Konsultit valmistuvat lokakuussa 2021 ja ovat heti valmiina aloittamaan työt osana tiimiäsi.

Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä keskustellaksemme aiheesta lisää.

Koulutuksen sisältö

Rekrytointiprosessi ja konsulttien valinta

AW Academyn koulutusohjelmien tehokkuus perustuu siihen, että vaativiin intensiivikoulutuksiin valitaan huolellisen hakuprosessin avulla kovalla motivaatiolla ja keskimääräistä vahvemmilla kognitiivisilla kyvyillä varustettuja ihmisiä. Näin varmistamme, että valitut henkilöt pystyvät omaksumaan asioita poikkeuksellisen nopeassa tahdissa ja heillä riittää motivaatiota tehdä kovasti töitä sekä koulutuksessa että sen jälkeen. Rekrytointiprosessimme koostuu testeistä ja haastatteluista, joiden avulla sukellamme syvälle hakijan persoonaan ja potentiaaliin – se kiinnostaa meitä taustaa ja CV:tä enemmän.

Kun osallistujat on valittu koulutukseen, he suorittavat ensin noin kuukauden mittaiset itsenäiset esiopinnot. Sen jälkeen he suorittavat 12 viikon kiihdytettyyn oppimiseen perustuvan intensiivisen koulutusjakson. Osaamista testataan viikoittain, jotta voidaan olla varmoja, että valmistuvat konsultit ovat tavoittaneet kaikki koulutukselle määritellyt oppimistavoitteet. Koulutuksen jälkeen vastavalmistuneet konsultit ovat valmiita aloittamaan täysipäiväisen työskentelyn asiakasyrityksessä. Oppimisen asenne jää elämään ja konsultit pystyvät motivaationsa ja oppimiskykynsä ansiosta pitämään osaamisensa ajankohtaisena myös tulevaisuudessa.

Muita koulutustarpeita?

Academic Work ja AW Academy ovat yhdessä toteuttaneet räätälöityjä koulutusratkaisuja jo kymmenille asiakasyrityksille. Pystymme toteuttamaan uusien osaajien rekrytoinnin ja kouluttamisen lisäksi myös olemassa olevan henkilöstön uudelleen- tai lisäkouluttamista. Lue lisää klikkaamalla alta ja jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää!

Ratkaisumme osaajapulaan

Yleisimmät kysymykset

Mitä tarkoittaa konsultin ennakkovaraaminen? Ennakkovaraaminen tarkoittaa, että rekrytoimme koulutukseen osallistuvan tulevan konsultin yhteistyössä teidän kanssanne. Te olette mukana rekrytointiprosessissa ja pääsette tutustumaan potentiaalisimpiin hakijoihin. Valitsemanne hakija palkataan Academic Workille ja hän osallistuu AW Academyn järjestämään koulutukseen. Valmistuttuaan hän työskentelee konsulttina yrityksessänne vuoden, jonka jälkeen voitte palkata hänet vakituiseksi työntekijäksi.

Mitä tämä kaikki kustantaa? Asiakkaana maksat vain konsultin tekemistä työtunneista. Toisin sanoen koulutettavan konsultin rekrytointiin ei liity aloitusmaksuja, etkä maksa koulutuksen aikana vielä mitään. Saadaksesi tarkempia tietoja kustannuksista, jätäthän yhteystietosi alle niin olemme sinuun välittömästi yhteydessä.

Miten voin olla varma, että saan yrityksellemme sopivan konsultin? Koska otamme sinut aktiivisesti mukaan rekrytointiprosessiin, pääset rauhassa tutustumaan hakijoihin, haastattelemaan heitä sekä miettimään heidän soveltuvuuttaan tiimiisi. Kokeneet rekrytoijamme ovat koko ajan tukenasi auttamassa sinua tunnistamaan potentiaalia ja valitsemaan parhaan mahdollisen konsultin.

Referenssi: AW Academy koulutti Digialle uusia AWS-osaajia

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko oppia lisää kiihdytetyn oppimisen mallista ja miten siitä on hyötyä sinulle, joka haluat aktiivisesti ratkoa yrityksesi resurssitarpeita? Klikkaa itesi 25 minuutin webinaaritallenteeseen, jossa vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin ja avaamme konseptia tarkemmin.

Tutustu konseptiin tarkemmin

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle.

Haluatko kuulla lisää koulutuksen sisällöstä, aikataulusta tai konseptist? Anna meidän kertoa lisää ja vastata kaikkiin kysymyksiisi.

Soita meille +358 106 805 600 (arkisin 09-15), lähetä sähköpostia info@academicwork.fi tai täytä tämä lomake - palaamme sinulle nopeammin kuin arvaatkaan.

Jaa artikkeli