Löydä riveihisi uusi testiautomaatio-osaaja!

Academic Work ja AW Academy ovat jo vuosien ajan kouluttaneet alanvaihtajista uusia osaajia osaamispulasta kärsiville aloille. Mallimme on auttanut kansainvälisesti jo yli 1900 ihmistä uudelle uralle. Seuraavaksi järjestämme testiautomaatiokoulutuksen, josta sinun on mahdollista saada motivoitunut ja poikkeuksellisen oppimiskykyinen osaaja tai osaajia riveihisi. Lue lisää ja toimi nopeasti – koulutettavien määrä on rajoitettu ja ennakkovaraus on mahdollista tehdä vain 22. huhtikuuta 2021 asti.

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää

Tietoa testiautomaatiokoulutuksesta

Testiautomaatiokoulutus valmentaa osaajat työskentelemään testaajan roolissa. Koulutuksesta valmistuvat osaajat omaavat työssä tarvittavien teknisten taitojen lisäksi myös kokonaisvaltaisen ymmärryksen ohjelmistokehitysprosessista ja siitä, mitä laadunvarmistus vaatii. Osaajat hallitsevat mm. testausprosessin suunnittelun, testikirjastojen koodaamisen sekä toimintojen testaamisen myös manuaalisesti.

Ohjelmistojen määrä kasvaa kiihtyen ja yritysten on siksi tärkeämpää kuin koskaan varmistaa, että myös laadunvarmistukseen riittää resursseja. Testausosaamisen puuttumiseen on havahduttu hieman koodaripulaa myöhemmin ja testiautomaatio-osaajia on vielä niin vähän, että omia huipputekijöitä kannattaa alkaa kasvattaa jo tänään.

Koulutuksesta valmistuvat konsultit voivat työskennellä esimerkiksi Test Automation Consultant tai Test Automation Engineer -rooleissa.

Koulutuksen oppimistavoitteet

  • Testaus: ymmärtää testaamisen lainalaisuudet ja toimintalogiikan, kuten mitä kannattaa testata, miten, milloin ja millä tavalla
  • Python: osaa muokata ja lukea testejä Pythonin avulla
  • Robot Framework: osaa itsenäisesti hyödyntää Robot Frameworkia testiautomaatiossa
  • DevOps: ymmärtää DevOpsin, testiautomaation, infrastruktuuriautomaation sekä koonti- ja julkaisuautomaation käsitteet ja periaatteet
  • Agile: osaa työskennellä ketterien menetelmien mukaisesti

Suoritettavat sertifikaatit:

  • ISTQB Certified Tester Foundation Level

Onko tämä osaamista, jota tarvitset tiimisi vahvistamiseen?

Toimimalla ennen huhtikuun 22. päivää yritykselläsi on mahdollisuus päästä mukaan koulutukseen ja valitsemaan teille sopivan osaajan tai osaajat koulutusohjelmasta. Koulutettavien konsulttien rekrytointi toteutetaan kevään aikana, ja itse intensiivikoulutus kesän aikana. Konsultit valmistuvat syyskuussa 2021 ja ovat heti valmiina aloittamaan työt osana tiimiäsi.

Jätä yhteystietosi tänne, niin olemme sinuun yhteydessä keskustellaksemme aiheesta lisää.

Rekrytointiprosessi ja konsulttien valinta

AW Academyn koulutusohjelmien tehokkuus perustuu siihen, että vaativiin intensiivikoulutuksiin valitaan huolellisen hakuprosessin avulla kovalla motivaatiolla ja keskimääräistä vahvemmilla kognitiivisilla kyvyillä varustettuja ihmisiä. Näin varmistamme, että valitut henkilöt pystyvät omaksumaan asioita poikkeuksellisen nopeassa tahdissa ja heillä riittää motivaatiota tehdä kovasti töitä sekä koulutuksessa että sen jälkeen. Rekrytointiprosessimme koostuu testeistä ja haastatteluista, joiden avulla sukellamme syvälle hakijan persoonaan ja potentiaaliin – se kiinnostaa meitä taustaa ja CV:tä enemmän. Sinä pääset kattavan hakuprosessin päätteeksi tapaaman hakijan ja arvioimaan, olisiko hän sopiva henkilö juuri teille.

Kun osallistujat on valittu koulutukseen, he suorittavat ensin noin kuukauden mittaiset itsenäiset esiopinnot. Sen jälkeen he suorittavat 12 viikon kiihdytettyyn oppimiseen perustuvan intensiivisen koulutusjakson. Osaamista testataan viikoittain, jotta voidaan olla varmoja, että valmistuvat konsultit ovat tavoittaneet kaikki koulutukselle määritellyt oppimistavoitteet. Koulutuksen jälkeen vastavalmistuneet konsultit ovat valmiita aloittamaan täysipäiväisen työskentelyn asiakasyrityksessä. Oppimisen asenne jää elämään ja konsultit pystyvät motivaationsa ja oppimiskykynsä ansiosta pitämään osaamisensa ajankohtaisena myös tulevaisuudessa.

Lue miten Fraktio löysi kaipaamaansa osaamista AW Academyn avulla

Yleisimmät kysymykset

Mitä tarkoittaa konsultin ennakkovaraaminen? Ennakkovaraaminen tarkoittaa, että rekrytoimme koulutukseen osallistuvan tulevan konsultin yhteistyössä teidän kanssanne. Te olette mukana rekrytointiprosessissa ja pääsette tutustumaan potentiaalisimpiin hakijoihin. Valitsemanne hakija palkataan Academic Workille ja hän osallistuu AW Academyn järjestämään koulutukseen. Valmistuttuaan hän työskentelee konsulttina yrityksessänne vuoden, jonka jälkeen voitte palkata hänet vakituiseksi työntekijäksi.

Mitä tämä kaikki kustantaa? Asiakkaana maksat vain konsultin tekemistä työtunneista. Toisin sanoen koulutettavan konsultin rekrytointiin ei liity aloitusmaksuja, etkä maksa koulutuksen aikana vielä mitään. Saadaksesi tarkempia tietoja kustannuksista, jätäthän yhteystietosi alle niin olemme sinuun välittömästi yhteydessä.

Miten voin olla varma, että saan yrityksellemme sopivan konsultin? Koska otamme sinut aktiivisesti mukaan rekrytointiprosessiin, pääset rauhassa tutustumaan hakijoihin, haastattelemaan heitä sekä miettimään heidän soveltuvuuttaan tiimiisi. Kokeneet rekrytoijamme ovat koko ajan tukenasi auttamassa sinua tunnistamaan potentiaalia ja valitsemaan parhaan mahdollisen konsultin.

Referenssi: AW Academy koulutti Digialle uusia AWS-osaajia

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko oppia lisää kiihdytetyn oppimisen mallista ja miten siitä on hyötyä sinulle, joka haluat aktiivisesti ratkoa yrityksesi resurssitarpeita? Klikkaa itesi 25 minuutin webinaaritallenteeseen, jossa vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin ja avaamme konseptia tarkemmin.

Tutustu konseptiin tarkemmin

Muita koulutustarpeita?

Academic Work ja AW Academy ovat yhdessä toteuttaneet räätälöityjä koulutusratkaisuja jo kymmenille asiakasyrityksille. Pystymme toteuttamaan uusien osaajien rekrytoinnin ja kouluttamisen lisäksi myös olemassa olevan henkilöstön uudelleen- tai lisäkouluttamista. Lue lisää klikkaamalla alta ja jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää!

Ratkaisumme osaajapulaan
Jaa artikkeli