Henkilöstöpalvelut ja rekrytointi toimisto- ja hallintotehtäviin

Henkilöstöpalvelut ja rekrytointi - toimisto & hallinto

Juoksevia asioita löytyy organisaatiosta kuin organisaatiosta vaikka kuinka paljon ja ne vievät usein turhan paljon aikaa asiantuntijoilta, joiden kannattaisi keskittyä omaan ydinosaamisalueeseensa. Siksi tarvitsemme toimisto- ja hallintotehtäviä taitavia moniosaajia, joilla ei mene sormi suuhun kiireessä tai alati vaihtuvissa tilanteissa. Me Academic Workilla olemme kokeneita löytämään ja rekrytoimaan toimisto- ja hallintotehtäviin osaajia aina osa-aikaisista opiskelijoista kokoaikaisiin johdon assistentteihin. Lue alta lisää palveluistame ja kerro miten voimme olla avuksi.

Oletko kiireessä? Ei hätää. Jätä yhteystietosi, niin me otamme sinuun yhteyttä!

Palvelemme toimisto- ja hallintotehtävien resursoinnissa

Kustannustehokkaasti: Palveluidemme hinnoittelu on selkeää ja helposti budjetoitavaa. Emme laskuta toimeksiannon aloittamisesta vaan vasta kun sopiva henkilö on allekirjoittanut työsopimuksen.

Luotettavasti: olemme etsineet ja löytäneet uusia työntekijöitä jo yli 20 vuoden ajan. Suomessa sadat työnantajat kasvuyrityksistä globaaleihin korporaatioihin, järjestökentän toimijoihin ja julkiseen hallintoon luottavat meihin.

Ammattitaitoisesti: Me haluamme varmistaa osaamisemme ajantasaisuuden kouluttamalla rekrytoijiamme jatkuvasti sekä tutkimalla uran alkuvaiheen osaajien motivaatiotekijöitä. Kehitämme hakukanaviamme ja tietokantaamme myös jatkuvasti palvellaksemme asiakkaitamme paremmin. Toimeksiannon aikana voit luottaa selkeään viestintään, jotta sinä voit keskittyä ydintyöhösi samalla kun me teemme kaikkemme palvellaksemme.

Nopeasti: Hiotut toimintatapamme, tehokkaat ja tarkoituksenmukaset työkalut sekä lahjakkaat rekrytoijamme varmistavat, että toimintamme on tehokasta laadusta tinkimättä. Riippuen millaista osaajaa tarvitsette, voimme tarjota sopivaa työntekijää parhaimmillaan jopa päivissä.

Näitä toimisto- ja hallintotyön osaajia saat meiltä töihin

Palvelumalliemme avulla ratkomme erilaisia henkilöstötarpeita, oli tarve kuinka pitkä tahansa. Kauttamme löydät osaajat, joilla on keskimäärin 0-5 vuotta alan kokemusta. Seuraavia toimeksiantoja olemme täyttäneet ja näissä pystymme myös teitä palvelemaan:

 • Arkistotyöntekijä
 • Asiakaspalveluassistentti (kts. asiakaspalvelun henkilöstöpalvelut)
 • Assistentti (esim. toimisto, hallinto, tapahtuma)
 • Executive Assistant
 • Hallintokoordinaattori
 • Johdon assistentti
 • Koordinaattori (esim. toimisto, hallinto, tapahtuma)
 • Office Manager
 • Projektiassistentti
 • Sihteeri
 • Toimistoassistentti, toimistokoordinaattori, toimistopäällikkö, toimistotyöntekijä
 • Trainee
 • Vastaanottovirkailija

Katso myös: HR-alan, Asiakaspalvelun, Markkinoinnin ja viestinnän, Taloushallinnon ja Myynnin henkilöstöpalvelut.

AW-refenssit-SAS_Institute.jpg
Olemme onnellisessa asemassa asiakaskokemuksen osalta, sillä AW tarjoaa meille haluamaamme 'high-touch' -palvelua. Kommunikointi on todella sujuvaa puolin ja toisin: välillämme vallitsee kumppanuussuhde ja taustatyö on hoidettu rekrytoinneissa ensiluokkaisesti - tämä heijastuu suoraan loistaviin kandidaatteihin, joita saamme Academic Workin kautta.

Maarit Kraft, Nordic Talent Acquisition Lead, SAS Institute Oy

Henkilöstöpalvelut toimisto- ja hallintotehtäviin

Toimistotyöntekijöiden rekrytointi

Toimistotyöntekijöiden rekrytointi

Kaipaatteko osaajaa hoitamaan toimiston juoksevia asioita, tukemaan johtoa, järjestämään sisäisiä tapahtumia, koordinoimaan hallinnollisia vastuita tai vastaanottamaan vieraita ja hoitamaan kontaktipyyntöjä? Mihin ikinä tarvitsetekaan toimisto- tai hallintotyöntekijää - me autamme! Rekrytoijamme etsivät ja rekrytoivat osaajia, joilla on 0-5 vuotta alan työkokemusta. Kun ulkoistat haun meille, säästä aikaasi riskittömästi.

Suorarekrytoinnissa valittava työntekijä allekirjoittaa työsopimuksen suoraan kanssanne ja me laskutamme kertaluontoisesti ennakkoon sovitun hinnan. Palvelumme ei sisällä aloitusmaksuja tai piilokustannuksia ja on täysin onnistumisperusteista. Haussa hyödynnämme mm. 70 000 työnhakijan tietokantaamme ja Suomen suurimpia työnhakumedioita.

Toimisto ja hallinto - henkilöstövuokraus

Toimistotyöntekijät - henkilöstövuokraus

Toimistotehtäviin kannattaa useimmiten hyödyntää henkilöstövuokrauspalveluamme. Se on erinomainen ratkaisu silloin, kun resurssitarpeen mitoitus on epävarma, tehtävän hallinnolliset tehtävät halutaan ulkoistaa, rekrytointilupaa ei ole vielä saatu, tai kun halutaan päästä mahdollisimman vaivattomasti. Se on myös erinomainen ratkaisu, kun kyse on selvästi määräaikaisesta tapreesta, esim. vuorottelu- tai vanhempainvapaan paikkaamisesta.

Henkilöstövuokrauksessa Academic Work tekee työsopimuksen valitun työntekijän kanssa ja laskutamme hänen tekemien tuntien perusteella kiinteän tuntihinnan, joka sisältää mm. palkan sivukuluineen, työterveyshuollon ja vakuutukset. Jos ja kun konsultti on osoittautunut huipputekijäksi, teillä on mahdollisuus rekrytoida hänet omille palkkalistoillenne.

Aika tarttua toimeen ja etsiä toimiston pelastava enkeli? Anna meidän auttaa!

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä, kartoitamme tilanteenne ja teemme tarjouksen teille sopivimmasta ratkaisusta.

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä tämä lomake niin olemme yhteydessä.