Oman henkilöstön kouluttaminen AW Academyn avulla - työntekijöiden osaaminen vastaamaan huomisen vaatimuksiin

Yrityskentän, liike-elämän ja ympäröivän maailman muutosten jatkuvassa pyörteessä on entistäkin tärkeämpää priorisoida työntekijöiden osaaminen ja tietotaito korkealle. Osaamisen kysyntä muuttuu jatkuvasti, mikä haastaa yrityksiä kehittämään, ylläpitämään ja kasvattamaan systemaattisesti oman henkilöstön osaamista ja kyvykyyttä.

Ymmärtääksemme käynnissä olevaa muutosta paremmin, päätimme tutkia mitkä IT-taidot ovat olleet kysytyimpiä vuosien 2001-2020 aikana. Tutustu tilastoihin ja lue lisää ratkaisustamme, jolla autamme organisaatiotasi vastaamaan huomisen vaatimuksiin ja pysymään huipulla myös tulevaisuudessa.

Made with Flourish

Me Academic Workilla olemme työskennelleet IT-rekrytointien parissa jo 20 vuoden ajan. Kuten yllä olevasta kuvaajasta näkyy, ala on elänyt jatkuvassa muutoksessa eikä se ole pysähtymässä. Aika näyttää minkälaista osaamista tullaan tarvitsemaan eniten tulevina vuosina, mutta varmaa on, että uudelle osaamiselle on kysyntää.

Henkilöstön kouluttaminen ratkaisu osaamisvajeeseen

McKinsey Global Institute ennustaa, että yli 375 miljoonan ihmisen on vaihdettava uraa tai opittava uusia taitoja vuoteen 2030 mennessä. Jotta yritykset ja organisaatiot voivat vastata myös huomisen haasteisiin, tulee henkilöstön osaamista ja tietotaitoa jatkuvasti arvioida ja ylläpitää.

Sisaryrityksemme AW Academy on tarjonnut alanvaihtajille intensiivikoulutuksia kiihdytetyn oppimisen menetelmään perustuen vuodesta 2015 lähtien. Tänä aikana yli 1500 osaajaa on koulutettu uudelle uralle!

Samaa oppimismetodia hyödyntäen voimme nyt yhdessä AW Academyn kanssa rakentaa räätälöidysti yritysten nykyisille työntekijöille suunnattuja koulutuskokonaisuuksia. AW Academyn lähestymistapa oppimiseen ja pedagogiset menetelmät luovat perustan laadukkaisiin ja nopeisiin oppimistuloksiin, ja siten vahvistavat työntekijöiden ja yrityksen kyvykkyyttä. Oli kyse sitten taitojen päivittämisestä tai kokonaan uusien taitojen opettamisesta, me voimme auttaa.

Henkilöstön lisä- tai uudelleenkouluttaminen

Henkilöstön lisä- ja uudelleenkoulutuksen käytännön toteutus on räätälöitävissä vastaamaan yrityksesi tarpeita. Konsepti sopii niin lyhyemmistä opiskelumoduuleista aina 12-viikkoiseen uudelleenkoulutusohjelmaan yrityksenne toiveiden mukaisesti. Voit lukea lisää räätälöitävissä olevista koulutusratkaisuistamme täältä.

AW Academysta

Vuoden 2015 alusta lähtien AW Academy on luonut yli 100 kiihdytettyyn oppimiseen perustuvaa koulutusohjelmaa, ja auttanut yli 350 asiakasta varmistamaan riittävän osaamisen yrityksissä. Yli 1000 henkilöä on kouluttautunut ja aloittanut uuden uransa AW Academyn koulutusohjelmien kautta.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi yllä olevan chatin kautta tai täyttämällä oheinen lomake. Palaamme sinulle nopeammin kuin arvaatkaan!

Jaa artikkeli