Henkilöstön uudelleenkouluttaminen - päivitä työntekijöidesi osaaminen vastaamaan huomisen vaatimuksiin

Muutoksen jatkuvassa pyörteessä on entistäkin tärkeämpää priorisoida työntekijöiden osaaminen ja tietotaito korkealle. Lue alta lisää ratkaisustamme, jolla autamme organisaatiotasi vastaamaan huomisen vaatimuksiin ja pysymään huipulla myös tulevaisuudessa.

McKinsey Global Institute ennustaa, että yli 375 miljoonan ihmisen on vaihdettava uraa tai opittava uusia taitoja vuoteen 2030 mennessä. Sisaryrityksemme AW Academy on tarjonnut intensiivikoulutuksia kiihdytetyn oppimisen menetelmään perustuen vuodesta 2015 lähtien. Yhdessä AW Academyn kanssa voimme rakentaa räätälöidysti yritysten nykyisille työntekijöille suunnattuja koulutuskokonaisuuksia. AW Academyn lähestymistapa oppimiseen ja pedagogiset menetelmät luovat perustan laadukkaisiin ja nopeisiin oppimistuloksiin, ja siten vahvistavat työntekijöiden ja yrityksen kyvykkyyttä. Oli kyse sitten taitojen päivittämisestä tai kokonaan uusien taitojen opettamisesta, me voimme auttaa.

Henkilöstön kouluttaminen

Askelmerkit koulutukseen

Molemmat koulutusvaihtoehdot perustuvat AW Academyn oppimisen lähestymistapaan ja ne voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksesi tarpeita. Konsepti sopii niin lyhyemmistä opiskelumoduuleista aina 12-viikkoiseen uudelleenkoulutusohjelmaan, ja ne ovat sovellettavissa niin osa- kuin kokoaikaiseen opiskeluun.

AW Academysta

Vuoden 2015 alusta lähtien AW Academy on luonut yli 100 kiihdytettyyn oppimiseen perustuvaa koulutusohjelmaa, ja auttanut yli 350 asiakasta varmistamaan riittävän osaamisen yrityksissä. Yli 1000 henkilöä on kouluttautunut ja aloittanut uuden uransa AW Academyn koulutusohjelmien kautta.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi yllä olevan chatin kautta tai täyttämällä oheinen lomake. Palaamme sinulle nopeammin kuin arvaatkaan!

Jaa artikkeli