Henkilöstövuokraus asiakaspalveluun – Me autamme sinua!

Monien yritysten menestymisen kannalta on tärkeää löytää motivoituneita ja asiakaskeskeisiä asiakaspalvelijoita. Voit vakuuttaa asiakkaat henkilökohtaisella kontaktilla ja tarjoamalla keskustelua asiakaspalveluhenkilön kanssa face to face, online tai puhelimen kautta.

Anna meidän auttaa asiakaspalvelun henkilöstövuokrauksessa

Milloin asiakaspalvelussa kannattaa käyttää henkilöstövuokrauspalveluita?

Asiakaspalvelu on työvoimavaltainen ala, jonka suuri työntekijämäärä tuo mukanaan suuremman liikevaihdon, enemmän sairauspoissaoloja ja perhevapaita. Sijaisen löytäminen lomakausille tai ruuhkahuippuihin, kuten jouluksi tai alennusmyyntien ajaksi, voi viedä paljon rekrytointipäällikön aikaa.

Kun henkilöstövuokrauspalveluita käytetään silloin, kun henkilöstötarve on tilapäinen, säästetään paljon aikaa ja HR-resursseja. Henkilöstövuokrauksessa kaikki mahdolliset sairauspoissalot, lomat jne. sisältyvät tuntihintaan. Henkilöstövuokrauksessa maksetaan vain todellisista tunneista, jotka palkattu henkilö on tehnyt.

Jos alun perin tilapäisenä pidetty työntekijätarve muuttuukin pitkäaikaiseksi, voit rekrytoida työntekijän milloin tahansa sopimuksen voimassaoloaikana. Täältä löydät lisää tietoa, jos tiedät jo nyt, että sinulla on pitkäaikainen tarve ja tarvitset apua asiakaspalveluhenkilöstön rekrytoinnissa.

Henkilöstövuokraus tarjoaa työntekijöitä face to face -asiakaspalveluun, call-centeriin ja chattiin

Nykyisin suurin osa yrityksistä palvelee asiakkaitaan monella kanavalla sekä on- että offline. Asiakkaiden odotukset palvelutasosta ovat korkeat, minkä takia on todella tärkeää, että myös tilapäistyöntekijät ovat motivoituneita ja ajan tasalla yrityksen prosesseista voidakseen tarjota mahdollisimman hyvää palvelua.

Valitsemme sekä henkilöstövuokrauksessa että rekrytoinnissa aina jokaiseen tehtävään parhaiten sopivan henkilön laadukkaan rekrytointiprosessin avulla. Siten voit aina luottaa siihen, että löydät yritykseksi kulttuuriin sopivan henkilön.

Tässä muutamia tehtäviä, joihin olemme onnistuneesti löytäneet sopivat henkilöt henkilöstövuokrauspalveluidemme kautta:

Jaa artikkeli