Finanssialan henkilöstövuokraus

Etsiikö yrityksesi seuraavaa finanssialan osaajaa? Academic Workilla on pitkä kokemus henkilöstövuokrauksesta eri toimialoilta ja finanssiala on yksi niistä. Rekrytoijamme ovat erikoistuneet alaan ja voivat auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Meidän intohimomme on auttaa yrityksiä kehittymään ja tavoitteemme on auttaa sinua täyttämään kaikki yrityksesi tarpeet.

Ota yhteyttä, kun haluat kuulla lisää.

Miten finanssialan henkilöstövuokraus voi auttaa sinua?

Onko yrityksessäsi meneillään muutoksia, ruuhkahuippu tai tarve täyttää tilapäinen henkilöstövaje? Ehkä tarvitset vain nopeasti lisää henkilökuntaa? Silloin henkilöstövuokraus on vaivattomin vaihtoehto.

Henkilöstövuokrauspalvelua käytettäessä solmit henkilöstövuokraussopimuksen sille ajanjaksolle, jolle tarvitset apua. Mikäli tarvitset finanssialan rekrytointipalveluita, voit lukea niistä lisää.

Mitä etuja finanssialan henkilöstövuokrauskumppanuus kanssamme tarjoaa sinulle

Academic Work on toiminut alalla useita vuosia ja olemme keränneet tärkeää tietoa ja näkemystä siitä, miten henkilöstövuokraus toimii parhaiten. Kohderyhmämme on ollut alusta lähtien nuoret ammattilaiset, ja tiedämme olevamme kohderyhmän osaavimpia asiantuntijoina. Uskomme, että nuoret ammattilaiset tuovat finanssimarkkinoille uutta tietoa ja energiaa, mikä on tärkeää kasvulle. Kokemuksemme alalta osoittaa, että on ensisijaisen tärkeää huolehtia nuorten ammattilaisten kunnianhimosta ja antaa heidän auttaa yrityksiä kehittymään.

Finanssialan tehtävät, joissa voimme henkilöstövuokrausyrityksenä auttaa

Rekrytoijamme ovat eri alojen asiantuntijoita, ja sinua auttava rekrytoija on tietysti finanssialan asiantuntija. Finanssialan tehtäviä, joita olemme täyttäneet henkilöstövuokrauksen kautta:

Riippumatta siitä, mihin finanssialan tehtävään tarvitset henkilöstövuokrauspalvelua, voimme varmasti auttaa sinua ja räätälöidä työtehtävät tarpeittesi mukaan. Hoidamme myös talousalan henkilöstövuokrausta ja lakipuolen henkilöstövuokrausta.

Etsittekö yhtä tai useampaa työntekijää yritykseenne, tiimiinne tai organisaatioonne?

Kun kaipaat apua osaajien etsimiseen, houkutteluun ja rekrytointiin, tai haluat keskustella rekrytoinnin ulkoistamisesta jätä tietosi alle tai soita +358 106 805 600 (ark. 09-15). Palaamme sinulle asiaan nopeammin kuin arvaatkaan!


Are you looking for one or more talented employees? We can help you! Call us +358 106 805 600 (workdays 09-15) or leave your information in the form below, and we'll get back to you sooner than might think!

Jaa artikkeli