Henkilöstövuokraus hallinto

Etsitkö uutta työntekijää toimistosi hallinnollisiin tehtäviin? Meillä on monen vuoden kokemus sekä vankkaa osaamista henkilöstövuokrauksesta. Luomme yrityksellesi räätälöityjä ratkaisuja ja olemme luotettava kumppani koko henkilöstövuokrausprosessin ajan. Tarjoamme henkilöstövuokrausta sekä lyhyeksi että pitkäksi ajanjaksoksi yrityksesi tarpeesta riippuen. 

Ota rohkeasti yhteyttä

Miksi kannattaa valita hallintoalan henkilöstövuokrausyritys?

Joskus voi olla vaikea arvioida, kuinka kauan tietty projekti kestää tai kuinka paljon henkilökuntaa yrityksessä tarvitaan eri aikoina. Ratkaisu ongelmaan voi olla henkilöstövuokraus joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti.

Henkilöstövuokraus on helppo ja joustava tapa varmistaa, että toimistosi henkilöstötarpeet täyttyvät. Kun käytät Academic Workia henkilöstövuokrauskumppanina, saat apua osaavilta rekrytoijiltamme, jotka vastaavat koko prosessista ja ovat alan asiantuntijoita. Jos toimistosi tarpeet muuttuvat ja tarvitset pitkäaikaisemman työntekijän, henkilöstövuokraussopimus voidaan muuttaa rekrytoinniksi.

3 syytä valita Academic Work henkilöstövuokrauskumppaniksi:

Me tunnemme nuoret ammattilaiset – opiskelijat ja korkeakoulutetut työntekijät, jotka ovat uransa alkuvaiheessa. Uskomme, että tämä on tärkeä kohderyhmä, joka voi vaikuttaa valtavasti monilla aloilla.

Yli kymmenen vuoden kokemuksemme henkilöstövuokrausalalla on opettanut, miten henkilöstövuokrausprosesseissa kannattaa edetä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Teemme valtavasti töitä täyttääksemme asiakkaidemme tarpeet ja päästäksemme mahdollisimman hyvään lopputulokseen.

Meillä on kokemusta henkilöstövuokrauksesta hallintoalan eri tehtäviin

Kaikki hallinnon työtehtävät ovat tärkeitä yrityksen toiminnalle. Me ymmärrämme, miten tärkeää on, että työtehtävissä työskentelee juuri kyseiseen tehtävään sopivin henkilö. Olemme aiemmin auttaneet yrityksiä hankkimaan työntekijöitä:

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta asiakaspalveluun.

Lue lisää rekrytoinnista hallinnon tehtäviin.

Etsitkö ratkaisua hallinnon resursointiin? Jätä yhteystietosi niin soitamme!

Mietityttääkö sinua mikä ratkaisu voisi olla tilanteeseesi sopivin? Me autamme ilomielin räätälöimään sopivan ratkaisumallin.

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä oheinen lomake niin olemme yhteydessä.

Täytä lomake niin palaamme sinulle pian!
Jaa artikkeli