Hankinta-alan henkilöstövuokraus

Hankinnalla on tärkeä rooli monissa yrityksissä, ja ostajilla on usein lopullinen vastuu monista yrityksen sisäisistä toiminnoista. Hankinta on toimiala, jossa ruuhkahuiput ovat luonnollisia, mutta niitä ei ole aina helppo ennustaa. Ruuhkahuippujen työtaakkaa on kuitenkin hyvä tasapainottaa henkilöstövuokrauksen avulla. Henkilöstövuokrauspalvelumme hankintatehtäviin tai muihin talouspuolen tehtäviin palvelee sekä lyhyt- että pitkäaikaisia ja osa- tai kokoaikaisia tarpeita. Henkilöstövuokraus on joustava ratkaisu sekä työnantajalle että työnhakijalle.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Miten voimme auttaa hankintapuolen henkilöstövuokrauksessa?

Me tiedämme, että voi olla vaikea päättää, miten paljon henkilökuntaa tarvitaan eri aikoina, eikä sairauslomia, vanhempainvapaita tai muita vapaita voi aina ennustaa. Tarve vaihtelee yrityksen sisällä usein, ja se taas vaatii henkilökunnalta entistä enemmän joustavuutta. Ratkaisu tähän on henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut hankintaan.

Henkilöstövuokrauspalvelua käytettäessä yrityksesi ei saa ainoastaan apua koko rekrytointiprosessiin, vaan me autamme sinua kaikissa hallinnollisissa tehtävissä, kuten palkanmaksussa ja työaikaseurannassa, sillä työntekijä palkataan Academic Workin kautta. Siten yrityksesi pystyy keskittymään enemmän ydinliiketoimintaansa! Hoidamme myös hankinta-alan rekrytointia.

Miksi Academic Work on paras vaihtoehto, kun puhutaan hankinta-alan henkilöstövuokrauksesta?

Rekrytointiprosessi vaatii usein tietoa, energiaa ja aikaa. On tärkeää tuoda tarkkaan esiin, millaisia osaajia yrityksestä puuttuu, missä se tarvitsee apua ja mitä työnhakijoilta odotetaan. Siksi Academic Work kannattaa valita kumppaniksi.

Henkilöstövuokrauspalveluissamme rekrytointiprosessi toteutetaan alusta lähtien nimenomaan avoinna olevaa työtehtävää ajatellen. Rekrytoijamme ovat eri toimialojen asiantuntijoita, ja he käyttävät erityisiä rekrytointimenetelmiä varmistaakseen, että sopivat kandidaatit löytyvät. Tämän päivän markkinoilla kilpailu on korkeatasoisempaa kuin koskaan ennen, ja oikeanlaisen henkilön löytäminen voi olla vaikeaa. Academic Workin rekrytoijilla on paljon kokemusta ja tietoa, jotta he voivat varmistaa, että paras työnhakija löytyy.

Hankinta-alan eri tehtävät

Missä tehtävässä voimme auttaa sinua? Riippumatta siitä, mihin tehtävään yrityksesi tarvitsee apua ja onko kyse osa-aikaisesta vai kokoaikaisesta työstä, olemme varmoja, että voimme auttaa sinua. Olemme aiemmin löytäneet hankinta-alan ihmisiä seuraaviin tehtäviin:

Voimme myös auttaa finanssialan henkilöstövuokrauksessa ja lakipuolen henkilöstövuokrauksessa.

Tarvetta hankinta-alan osaajalle? Meiltä löytyy!

Onko tarve jo mielessä ja tarvitset helppoa ja nopeaa ratkaisua? Vai mietityttääkö sinua mikä ratkaisu voisi olla tilanteeseesi sopivin? Me autamme ilomielin räätälöimään sopivan ratkaisumallin!

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä oheinen lomake. Palaamme sinulle välittömästi!

Jätä tietosi niin asiantuntijamme soittaa sinulle!
Jaa artikkeli