Henkilöstövuokraus Helsinki

Oletko luotettavaa ja taitavaa henkilöstövuokrauskumppania vailla? Henkilöstövuokraus on yritykselle vaivaton tapa rekrytoida uutta osaamista, sillä kaikki työsuhteen hallinnolliset tehtävät jäävät meidän huoleksemme.

Academic Work on Pohjoismaiden johtava korkeakoulutettuihin nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstöpalvelualanyritys. Suurin osa asiakkaistamme sijaitsee Helsingissä, mutta palvelemme koko maan laajuisesti.

Tutustu henkilöstövuokraukseen syvemmin, tai ota yhteyttä, niin keskutellaan lisää yrityksesi resursointitarpeista.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Henkilöstövuokraus eri alojen yrityksille Helsingissä

Valitsemalla henkilöstövuokrauksen säästät roppakaupalla aikaa, sillä hoidamme paitsi koko rekrytointiprosessin alusta loppuun laadukkaasti ja ripeästi, myös kaikki työsuhteen hallinnolliset asiat, kuten työterveyden ja palkkahallinnon.

Osaaja etsitään yrityksesi tarpeet edellä niin taitojen kuin kulttuurinkin puolesta. Rekrytointiprosessin alussa kartoitamme rekrytointiprofiilin, jonka perusteella laadimme työpaikkailmoituksen ja määritämme kanavat, joihin ilmoitus julkaistaan.

Rekrytointiprosessi työllistää sinua asiakkaana minimaalisesti, sillä ammattirekrytoijamme hoitavat koko prosessin eri osa-alueineen itsenäisesti, kuitenkin sinut jatkuvasti kartalla pitäen.

Tutustu rekrytointiprosessiin syvemmin.

Yrityspalvelut Helsinki - mitä kaikkea tarjoamme?

Olemme nuoriin ammattilaisiin, eli 0-5 vuotta työkokemusta kerryttäneisiin korkeakoulutettuihin henkilöihin erikoistunut rekrytointiyritys. Tämä tarkoittaa, että etsimme osaajia valkokauluspuolelle.

Tarjoamme sekä rekrytointi- että henkilöstövuokrauspalveluita eri alojen kaikenkokoisille yrityksille.

Esimerkiksi näille toimialoille löydämme osaajat yrityksesi puolesta:

Koko listan aloista, joilla autamme löydät henkilöstövuokraussivultamme.

3000
Allekirjoitettua työsopimusta vuonna 2018 Suomessa
40k
Meillä on yli 40 000 nuoren ammattilaisen uniikki tietokanta, jonka avulla löydämme osaajia
10+
Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus nuorten ammattilaisten asiantuntijana

Etsittekö yhtä tai useampaa työntekijää yritykseenne, tiimiinne tai organisaatioonne?

Kun kaipaat apua osaajien etsimiseen, houkutteluun ja rekrytointiin, tai haluat keskustella rekrytoinnin ulkoistamisesta jätä tietosi alle tai soita +358 106 805 600 (ark. 09-15). Palaamme sinulle asiaan nopeammin kuin arvaatkaan!


Are you looking for one or more talented employees? We can help you! Call us +358 106 805 600 (workdays 09-15) or leave your information in the form below, and we'll get back to you sooner than might think!

Jaa artikkeli