Insinöörien henkilöstövuokraus & rekrytointi

Nykyään vaaditaan taitavia ja osaavia ongelmanratkaisijoita, jotka kehittävät yritystä eteenpäin. Insinööreistä on tällä hetkellä osaajapulaa samalla kun teknologia kehittyy nopeammin kuin koskaan. Yritysten on nyt tärkeämpää kuin koskaan löytää oikeat henkilöt oikeille paikoille säilyttääkseen kilpailukykynsä. Me Academic Workilla autamme yritystänne löytämään oikeanlaisia osaajia tarjoamalla henkilöstövuokrausta tai rekrytointia insinöörin työtehtäviin.

Aloita insinöörien etsintä avullamme.

Miksi yrityksesi kannattaa ottaa Academic Work avuksi insinöörin palkkaamisessa?

Kun osaajia tarvitaan nopeasti tai pitkäksi ajaksi, Academic Work auttaa. Me autamme löytämään joustavia ja vakaita ratkaisuja, jotka täyttävät yrityksesi tarpeet. Me hallitsemme henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin, ja tekniikan ala ja insinöörien työtehtävät ovat yksi suurimmista erikoisalueistamme.

Insinöörit ovat työmarkkinoilla haluttuja, ja kilpailu parhaista työntekijöistä on kovaa. Rekrytoijamme ovat oman alansa asiantuntijoita ja heillä on tietoa siitä, miten rekrytointiprosessi insinöörin työhön hoidetaan. He tietävät, mitkä edellytykset ja taidot sopivat mihinkin työhön. Meillä on laaja nuorten ammattilaisten verkosto, joka on alalla ainutlaatuinen ja josta on meille hyötyä, kun vuokraamme työvoimaa ja rekrytoimme insinöörejä.

Nuoret ammattilaiset insinöörin töissä

Nuoret ammattilaiset ovat korkeakouluopiskelijoita tai uransa alkuvaiheessa olevia vastavalmistuneita ammattilaisia. Olemme alusta lähtien pyrkineet tutustumaan tähän kohderyhmään ja rakentaneet heistä verkoston. Ne yritykset, jotka hankkivat vuokratyöntekijöitä tai rekrytoivat kauttamme, pääsevät käsiksi tähän verkostoon.

Uskomme, että insinööreillä, nuorilla ammattilaisilla, on uutta ja houkuttelevaa tietoa, joka on tärkeää yrityksille ja niiden kehitykselle. Saatte mahdollisuuden luoda pitkän suhteen insinööreihin, jotka auttavat yritystänne kehittymään edelleen. Nuorilla ammattilaisilla on ainutlaatuista kunnianhimoa ja energiaa ja heistä tulee työmarkkinoilla entistä halutumpia.

Oppiaksemme tuntemaan tämän kohderyhmän paremmin ja selvittääksemme, mikä työnhakijoiden mielestä on tulevissa työnantajissa tärkeintä, olemme luoneet YPAI – young professionals attraction index -tutkimuksen. Tutkimuksen tavoite on auttaa työnantajia luomaan suhde nuoriin ammattilaisiin.

Insinöörin työtehtävät, joissa voimme auttaa

Joskus voi olla vaikea tietää, mitä vaatia, kun rekrytoidaan uutta työntekijää. Täyttääkö insinööri tehtävän tarpeet vai tarvitaanko diplomi-insinööri? Kun valitset Academic Workin yhteistyökumppaniksi, luomme juuri teille sopivan ratkaisun. Tehtäviä, joihin olemme aiemmin auttaneet muita yrityksiä rekrytoimaan:

Lue lisää tekniikan alan henkilöstövuokrauksesta tai tekniikan alan rekrytoinnista.

Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, niin luomme tarpeidenne mukaan räätälöidyn ratkaisun!

Jaa artikkeli