Henkilöstövuokraus markkinointiin

Etsitkö uusia työntekijöitä markkinointiin? Anna asiantuntevien rekrytoijien auttaa sinua!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää henkilöstövuokrauspalveluistamme

Me voimme auttaa sinua markkinoinnin henkilöstövuokrauksessa

Markkinointiala muuttuu nopeasti. Academic Work on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys, jolla on pitkä kokemus työntekijöiden etsimisestä eri markkinointitehtäviin. Osaavista markkinointityöntekijöistä on suuri pula, ja koska me teemme aktiivisesti yhteistyötä alan oppilaitosten ja yliopistojen kanssa, voimme auttaa sinua löytämään parhaat kandidaatit.

Markkinointi muuttuu

Viime vuosien digitalisaatio on muuttanut markkinointitehtäviin vaadittavia taitoja. Kun tarvitset työvoimaa, Academic Work auttaa sinua löytämään nuoria ammattilaisia, joilla on nykyaikaiset taidot. Meillä on kokemusta henkilöstövuokrauksesta sekä luoviin markkinointitehtäviin että uudenlaisiin digitaalisiin ja analyyttisiin tehtäviin.

Keskitymme nuoriin ammattilaisiin, joten jos etsit uusia työntekijöitä osa-aikaisiin tehtäviin tai 0-5 vuotta työkokemusta omaavia ammattilaisia, me olemme sinulle sopiva kumppani.

Henkilöstövuokrausratkaisut ovat hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti henkilökuntaa vaikkapa tilapäisiin tehtäviin. Monet tyytyväisistä asiakkaistamme käyttävät myös henkilöstövuokrauspalveluita, kun he tarvitsevat työntekijöitä aivan uuteen rooliin – näin heillä on aikaa selvittää, että työntekijä on sopiva.

Minkälaiseen rooliin etsit markkinoinnin työntekijää?

Markkinoinnin henkilöstövuokrauspalveluiden avulla voimme löytää työntekijöitä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

Ota meihin jo tänään yhteyttä, niin etsimme yritykseesi sopivan markkinointityöntekijän!

Jaa artikkeli