Media-alan henkilöstövuokraus

Jos etsit henkilöstövuokrausyritystä, joka voi auttaa sinua media-alan henkilöstövuokrauksessa, olet tullut oikeaan paikkaan. Academic Workilla on pitkä kokemus henkilöstövuokrauksesta, ja pyrkimyksemme yltää aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, on menestyksemme avain. Henkilöstövuokraus on oikea väline yrityksille, jotka etsivät helppoa ja joustavaa tapaa löytää henkilökuntaa.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Media-alan henkilöstövuokraus – tee toiminnastasi nopeampaa ja joustavampaa

Yritysten henkilöstöön liittyvät haasteet saattavat vaihdella eri aikoina. Tavallista suurempi työmäärä saattaa asettaa paineita yrityksen työntekijöille tai tilapäiset poissalot tai muut yllättävät osaamisvajeet on nopeasti täytettävä. Tällaisissa tilanteissa henkilöstövuokraus on hyvä työkalu.

Henkilöstövuokraus on joustava ja tehokas tapa varmistaa, että yrityksessä on oikeanlaiset ihmiset oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Academic Workin avulla voit keskittyä paremmin yrityksesi ydinliiketoimintaan, sillä me huolehdimme henkilöstövuokrauksesta. Hoidamme myös media-alan rekrytointia.

Academic Work voi auttaa vuokratyöntekijöiden palkkaamisessa monenlaisiin media-alan tehtäviin

Meillä on monen vuoden kokemus henkilöstövuokrauksesta ja menestyksemme on kunnianhimomme ansiota. Meillä on vuodesta 2011 lähtien ollut alan tyytyväisimmät asiakkaat ja olemme siitä erittäin ylpeitä. Media-alan henkilöstövuokrauksen lisäksi hoidamme myös markkinointialan henkilöstövuokrausta ja viestintäalan henkilöstövuokrausta.

Tässä muutama esimerkki tehtävistä, joiden henkilöstövuokrauksessa voimme auttaa sinua:

Media-alan henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut nuoriin ammattilaisiin

Keitä ovat nuoret ammattilaiset? Uskomme, että he ovat monien yritysten ja niiden kehityksen tulevaisuus. Termillä nuoret ammattilaiset ei ole mitään tekemistä iän kanssa, vaan he ovat korkeakouluopiskelijoita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia, joilla on ajantasaista tietoa alaltaan.

Olemme työskennelleet nuorten ammattilaisten kanssa useita vuosia ja olemme oppineet tuntemaan heidät hyvin. Olemme kehittäneet myös YPAI – young professional attraction index -tutkimuksen, joka auttaa meitä ja muita yrityksiä ymmärtämään tätä kohderyhmää paremmin. Voimme tämän tutkimuksen kautta oppia lisää siitä, mitä nuoret ammattilaiset arvostavat työnantajaa valitessaan.

Jaa artikkeli