CAD-suunnittelijan henkilöstövuokraus & rekrytointi

Etsitkö henkilöä, joka voi auttaa tekniikan alan tuotekehityksessä? Silloin CAD-suunnittelija saattaa olla etsimäsi henkilö. CAD-suunnittelijan tehtävä on luoda kestäviä ja tehokkaita suunnitelmia. Tämä tapahtuu tuotekehityksen kautta tietokoneavusteisesti ja 3-ulotteisesti ja vaatii ymmärrystä suunnittelutekniikasta. Academic Work auttaa etsimään sopivan henkilön, jolla on oikeanlaista osaamista alalta.

Ota yhteyttä

Miten autamme CAD-suunnittelijan henkilöstövuokrauksessa tai rekrytoinnissa

Jos etsit CAD-piirtäjää tai -suunnittelijaa, me autamme. Markkinoilla on nykyisin valtava kysyntä osaavimmista insinööreistä, ja monien yritysten on vaikea tavoittaa haluamansa työnhakijat. Sitä varten Academic Work on olemassa. Meillä on monen vuoden kokemus henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinnista. Me autamme tavoittamaan sopivat työnhakijat, käymään läpi hakemukset ja toteuttamaan koko rekrytointiprosessin. Kun prosessi on ohi, esittelemme teille työnhakijan ja toteutamme suorarekrytoinnin, tai henkilö palkataan Academic Workin konsultiksi ja te vuokraatte konsultin tarpeen mukaan.

Onko CAD-suunnittelijan vuokraaminen tai rekrytointi oikea vaihtoehto?

Tarpeita on erilaisia. Kun uusia projekteja käynnistyy, voi nopeasti herätä autocad-piirtäjän tai jonkinlaisen rakennusinsinöörin tarve. Silloin me autamme nopeasti ja helposti. Jos koet tarvitsevasi työvoimaan vahvistusta lyhyemmäksi ajaksi, henkilöstövuokraus voi olla ratkaisu.

Rekrytointiprofiilin perusteella löydämme parhaiten sopivan työnhakijan, ja sinä vuokraat tämän jälkeen henkilön tarpeidenne mukaan. Jos sinulla on pidempiaikainen työntekijätarve, rekrytointi voi olla paras vaihtoehto. Rekrytoinnissa me huolehdimme rekrytointiprosessista ja sen jälkeen sinä palkkaat henkilön suoraan yritykseesi.

Meillä on etuna nuorten ammattilaisten verkosto

Löytääksemme sopivia työnhakijoita olemme alalla toimiemme vuosien aikana tehneet paljon töitä luodaksemme suhteen nuoriin ammattilaisiin – korkeakouluopiskelijoihin ja uransa alkuvaiheessa oleviin ammattilaisiin, joilla on enintään 5 vuoden kokemus.

Markkinoimme aktiivisesti yliopistoilla ja oppilaitoksissa ja teemme jatkuvasti töitä vahvistaaksemme tuotemerkkiämme. Tämän ansiosta meillä on laaja verkosto, mikä on tärkeä etu aloittaessamme rekrytointiprosessin. Uskomme CAD-piirtämisen (CAD drawing), rakennusalan insinöörien ja rakennussuunnittelun nuoriin ammattilaisiin, koska he ovat energisiä ja uteliaita.

Jaa artikkeli