Automaatio-insinöörin henkilöstövuokraus & rekrytointi

Kun tuotannosta tulee entistä automaattisempaa ja teollisuusroboteista entistä kehittyneempiä, tarvitaan osaavia insinöörejä. Me autamme löytämään oikeanlaisia osaajia nopeasti ja joustavasti. Meillä on pitkä kokemus alalta ja rekrytoijamme ovat teknisten palveluiden asiantuntijoita.

Ota meihin yhteyttä, niin luomme tarpeidenne mukaan räätälöidyn ratkaisun!

Ota yhteyttä

Markkinoilla kilpaillaan parhaista automaatioinsinööreistä

Automaatioinsinöörillä on usein suuri vastuu. Automaattisesti ohjattuja laitteita ja robotteja tulee kehittää, ohjelmoida ja huoltaa. Automaatioinsinööreillä tulee olla tietoa siitä, miten lokalisoidaan ja korjataan virheelliset lokalisoinnit, miten käytetään mittauslaitteita sähkömittauksiin ja otetaan uusia teknisiä ratkaisuja käyttöön.

Automaatioinsinöörillä on monia uravaihtoehtoja, ja monet yritykset kilpailevat pätevimmistä hakijoista. Me autamme alan insinöörien henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinnissa. Pääsette kauttamme käsiksi pätevien työnhakijoiden laajaan verkostoon ja me autamme teitä näkymään markkinoilla.

Me vuokraamme ja rekrytoimme myös mekaniikkainsinöörejä ja koneinsinöörejä.

Nuorten ammattilaisten insinööriverkosto

Olemme alalla toimiemme vuosien aikana luoneet suhteen nuoriin ammattilaisiin – korkeakouluopiskelijoihin ja uransa alkuvaiheessa oleviin ammattilaisiin. Koska kilpailu osaavimmista insinööreistä on nykyisin kovaa, sopivien työnhakijoiden löytäminen voi olla vaikeaa. Kun teette yhteistyötä kanssamme, me emme auta vain rekrytointiprosessissa vaan pääsette myös käsiksi ainutlaatuiseen työnhakijatietokantaamme.

Nuorilla ammattilaisilla on osaamista ja energiaa, joka on tärkeää markkinoille. He valtaavat alan, kun seuraava sukupolvi jää eläkkeelle ja me uskomme vahvasti, että he ovat tärkeä sijoitus tulevaisuuteen.

Automaatioinsinöörin henkilöstövuokraus tai rekrytointi?

Riippuen siitä, miltä tarpeenne näyttää, henkilöstövuokraus tai rekrytointi voi olla tehokkaampi vaihtoehto. Henkilöstövuokraus on joustava tapa palkata uusi insinööri yritykseen, kun tarve on lyhytaikainen. Henkilö palkataan Academic Workin konsultiksi ja sinä vuokraat hänet tarpeen mukaan.

Kun valitset rekrytoinnin, autamme sinua löytämään sopivan henkilön, joka palkataan tämän jälkeen yritykseesi. Yhdessä luomme tarpeisiinne perustavan rekrytointiprofiilin ja sen jälkeen me hoidamme koko rekrytointiprosessin. Vaikka työnhakijoille asettamasi vaatimukset olisivat tiukat, meillä on vaadittavat resurssit, joiden avulla löydämme juuri sinun yritykseesi sopivan henkilön.

Kun haluat ottaa meihin yhteyttä, täytä alla oleva lomake!

Jaa artikkeli