Dokumentointi-insinöörin henkilöstövuokraus & rekrytointi

Kaikki projektit tarvitsevat luotettavan alustan, johon nojautua. Dokumentointi-insinööri auttaa tässä monella tapaa. Dokumentointi-insinöörin tehtävä on jäsentää, koordinoida ja tehostaa dokumentointia ja rutiineja. Projektin edetessä kaiken dokumentoinnin tulee olla tehty oikein ja oikeat tiedot tulee dokumentoida. Academic Work auttaa löytämään tehtävään sopivan henkilön.

Ota yhteyttä

Miksi valita Academic Work yhteistyökumppaniksi dokumentointi-insinöörin henkilöstövuokraukseen tai rekrytointiin?

Tekninen dokumentointi on hallinnollinen tehtävä, joka on yrityksille uskomattoman tärkeä. Projekti ei pysy järjestyksessä ja hallinnassa ilman pätevää dokumentointi-insinööriä. Dokumentointi-insinöörillä on osaamista tekniseltä alueelta ja hän pitää dokumentit, piirustukset ja ohjeet hallinnassa.

Kun päädytte henkilöstövuokraukseen tai rekrytointiin Academic Workin kautta, saatte avuksenne osaavat ja asiantuntevat rekrytoijamme koko prosessin ajaksi. Rekrytoijamme ovat erikoistuneet eri toimialoihin, jotta he voivat auttaa mahdollisimman hyvin. Omistaudumme aina työllemme ja etsimme innolla löytääksemme oikean henkilön oikeaan paikkaan.

Lue lisää insinöörin henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinnista.

Dokumentointi-insinöörin henkilöstövuokraus tai rekrytointi?

Eri yrityksillä on erilaiset tarpeet dokumentointi-insinöörin tai teknisen dokumentoijan tehtäviin. Siksi tarvitsemme erilaisia ratkaisuja. Kun valitset rekrytoinnin, autamme koko rekrytointiprosessin ajan. Räätälöimme yhdessä tarpeisiisi perustuvan rekrytointiprofiilin, ja sen jälkeen me hoidamme mainostuksen, valinnan ja haastattelut.

Kun olemme löytäneet sopivan työnhakijan, esittelemme hänet sinulle ja sinä rekrytoit henkilön suoraan yritykseesi. Kun valitset henkilöstövuokrauksen, rekrytointiprosessi hoidetaan samaan tapaan, mutta työnhakija palkataan Academic Workin työntekijäksi ja sinä vuokraat hänet tarpeen mukaan. Tämä on joustavampi vaihtoehto, joka sopii esimerkiksi silloin, kun yrityksessä on käynnissä organisaatiomuutos tai ruuhkahuippu tai tarvitaan sijaisia.

Nuoret ammattilaiset voivat olla etsimiänne insinöörejä

Olemme alusta lähtien erikoistuneet kohderyhmään nuoret ammattilaiset – korkeakouluopiskelijoihin tai uransa alkuvaiheessa oleviin ammattilaisiin, joilla on korkeintaan 5 vuoden työkokemus.

Uskomme, että tämä kohderyhmä on erityisen tärkeä yrityksille, koska heillä on tuoreinta tietoa ja runsaasti energiaa. Heidän uteliaisuutensa ajaa heitä eteenpäin ja he auttavat yritystä kehittymään. Kun aloitatte yhteistyön Academic Workin kanssa, pääsette hyödyntämään verkostoamme, mikä on usein avain sopivan henkilön löytämiseen.

Jaa artikkeli