Koneinsinöörin henkilöstövuokraus & rekrytointi

Etsitkö henkilöä, joka pystyy luovalla tavalla luomaan uutta ja kehittämään yritystäsi? Silloin koneinsinööri saattaa olla etsimäsi henkilö. Koneinsinööri auttaa teitä kehittämään olemassa olevia tuotteita sekä luomaan uusia. Jotta pysytään jatkuvasti nopeutuvan teknisen kehityksen mukana, näihin tehtäviin tarvitaan osaavia henkilöitä. Academic Work auttaa löytämään heidät.

Ota yhteyttä

Näin Academic Work auttaa teitä löytämään koneinsinöörin

Osaavista insinööreistä on nykyisin pulaa. Markkinat tarvitsevat enemmän insinöörejä kuin heitä on olemassa. Tämän vuoksi yritysten on entistä vaikeampaa löytää oikeanlaisia henkilöitä. Me autamme luomaan tarpeisiinne perustuvan rekrytointiprofiilin ja sen jälkeen me hoidamme koko rekrytointiprosessin aina palkkaamiseen asti. Rekrytoijamme ovat asiantuntijoita omalla alallaan ja he tuovat osaamistaan ja energiaansa, jota vaaditaan yrityksellesi mahdollisimman hyvät tulokset tuottavan rekrytointiprosessin toteuttamiseksi.

Me vuokraamme ja rekrytoimme myös automaatioinsinöörejä.

Haluatko vuokrata tai rekrytoida koneinsinöörin?

Riippuen siitä, miltä tarpeenne näyttää, henkilöstövuokraus tai rekrytointi voi olla paras vaihtoehto.

Henkilöstövuokraus on ihanteellinen ratkaisu, jos käynnissä on organisaatiomuutos, ruuhkahuippu tai teillä on tarve palkata sijainen. Se on joustava ratkaisu, jossa Academic Work palkkaa työnhakijan ja sinä vuokraat osaajan tarpeenne mukaan.

Jos teillä on sen sijaan pitkäaikainen tarve, mutta tarvitsette hieman apua sopivien kandidaattien houkuttelemiseksi, rekrytointi on hyvä ratkaisu. Me autamme etsimään tehtävään sopivan osaajan. Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, pätevät rekrytoijamme auttavat koko rekrytointiprosessin ajan.

Me tavoitamme insinöörikandidaatit

Koneinsinöörien tämän hetken kovasta kilpailusta johtuen on tavoitettava oikeanlaista osaamista omaavat työnhakijat. Olemme alusta lähtien keskittyneet nuoriksi ammattilaisiksi kutsumaamme kohderyhmään – korkeakouluopiskelijoihin ja uransa alkuvaiheessa oleviin ammattilaisiin.

Markkinoimalla yliopistoissa ja oppilaitoksissa olemme rakentaneet näihin työnhakijoihin suhteen. Nuorilla ammattilaisilla on uusinta tietoa ja runsaasti kunnianhimoa, josta on etua monille yrityksille. Kun aloitatte yhteistyön Academic Workin kanssa, myös te saatte hyödyntää verkostoa!

Jaa artikkeli