Projekti-insinöörin henkilöstövuokraus & rekrytointi

Projekti-insinööri voi auttaa yritystä varmistamaan, että projektit jatkuvat suunnitellusti ja että kaikki sujuu oikein. Tämä henkilö voi olla koko projektin tuloksen kannalta ratkaiseva. Academic Work auttaa löytämään parhaan kandidaatin projekti-insinöörin tehtävään ja oikean henkilön oikealle paikalle, jotta projektien lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Ota yhteyttä jo tänään

Me autamme etsimään sopivan projekti-insinöörin.

Me tiedämme, että monilla yrityksillä on nykyisin haastavaa löytää oikeanlaista insinööriosaamista. Projekti-insinöörin tehtävä sisältää usein sisäänostoa ja talousjohtamista sekä suunnittelua. Eri projektien keskeiset osat vaativat luotettavia työntekijöitä. Markkinoilla käydään kovaa kilpailua insinööreistä ja siksi Academic Work auttaa löytämään oikeanlaista osaamista ja kunnianhimoa.

Koska meillä on laaja verkosto nuoria ammattilaisia – korkeakouluopiskelijoita ja uransa alkuvaiheessa olevia asiantuntijoita, meillä on edellytykset löytää sopiva kandidaatti juuri sinun yritykseesi. Verkostomme on täynnä työnhakijoita, joilla on uusinta tietoa markkinoilta ja korkeintaan 5 vuoden kokemus. Heillä on runsaasti tietoa ja motivaatiota kehittyä, mikä vie yrityksesi eteenpäin.

Projekti-insinöörin henkilöstövuokraus tai rekrytointi?

Etsitkö seuraavaa projekti-insinööriä, rakennusinsinööriä tai projektinjohtajaa? Riippuen tehtävästä tai tarpeesta, henkilöstövuokraus tai rekrytointi voi toimia parhaiten. Henkilöstövuokraus ratkaisee lyhytaikaisia tarpeita ja on joustava tapa vuokrata henkilökuntaa ja oikeanlaista osaamista. Kun valitset henkilöstövuokrauksen, me autamme myös henkilöstövastuussa ja palkkahallinnossa.

Rekrytointi on fiksu valinta, jos henkilöstötarve on pitkäaikainen ja haluat saada apua rekrytoidaksesi parhaan työnhakijan tehtävään. Tässä me autamme yritystäsi löytämään oikeanlaisia osaajia nopeasti. Jos olet epävarma siitä, miltä tarve näyttää, on aina mahdollisuus vuokrata ensin ja rekrytoida sitten. Academic Work pyrkii aina ratkaisemaan henkilöstötarpeesi mahdollisimman joustavasti.

Lue lisää insinöörin henkilöstövuokrauksesta & rekrytoinnista.

Rekrytoijat, jotka ovat insinöörien asiantuntijoita

Yksi suurimmista toimialoistamme on tekniikka. Rekrytoijillamme on osaamista ja aitoa kiinnostusta alaan. Meille on aina tärkeää oppia tuntemaan yritys, jonka kanssa teemme yhteistyötä, kuuntelemaan, mitä juuri te tarvitsette ja näkemään juuri teidän tarpeenne.

Monissa tekniikan alan projekti-insinööriä vaativissa tehtävissä, kuten rakentamisessa tai tuotannossa, tarvitaan tietyntyyppistä osaamista, jota insinöörillä tai diplomi-insinöörillä on. Me autamme etsimään tehtävään sopivat henkilöt.

Me vuokraamme ja rekrytoimme myös rakennusinsinöörejä ja koneinsinöörejä.

Jaa artikkeli