Henkilöstövuokraus & rekrytointi: prosessi-insinööri

Prosessi-insinööri voi toimia monilla aloilla ja monenlaisissa tehtävissä. Prosessi-insinöörin työtehtävät käsittävät kaikkea aina vianetsinnästä, ongelmanratkaisusta sekä väline- ja instrumenttivastuusta muutosten käsittelyyn. Prosessi-insinöörillä on tekniset taidot, jotta hän pystyy tunnistamaan ja ratkaisemaan matkan varrella tulevia ongelmia. Alan osaavia työntekijöitä voi olla haasteellista löytää, ja siksi me Academic Workilla haluamme auttaa.

Ota yhteyttä

Löydä tärkeää osaamista vuokraamalla tai rekrytoimalla prosessi-insinööri

Prosessi-insinööri työskentelee usein rakentamisen, ohjelmoinnin ja kehittämisen parissa eri toimialoilla; elintarviketeollisuudessa, kemian alalla ja elämäntieteissä, vain muutamia mainitakseni. Jotkut prosessi-insinöörit vastaavat projektin kaikista vaiheista aina suunnittelusta toteutukseen. Prosessi-insinöörin tai prosessiteknikon tulee varmistaa, että kaikki menee tuotannossa oikein. Tämä on tärkeä tehtävä, ja siksi on tärkeää, että saat oikean henkilön oikealle paikalle.

Kun palkkaat vuokratyöntekijän tai rekrytoit Academic Workin kautta, saat asiantuntija-apua koko rekrytointiprosessiin. Autamme teitä löytämään etsimänne osaajat ja me hoidamme myös hankalammat vaatimukset.

Me vuokraamme ja rekrytoimme myös automaatioinsinöörejä.

Miksi Academic Work?

Paras voimavaramme rekrytointiprosesseissa on kunnianhimomme ja intomme löytää aina oikea henkilö oikeaan paikkaan. Meillä on monen vuoden kokemus henkilöstövuokraus- ja rekrytointialalta ja olemme keränneet näinä vuosina paljon tietoa. Pyrimme siihen, että voitte nopeasti ja mahdollisimman joustavasti löytää oikean henkilön oikeaan paikkaan.

Kun toteutatte Academic Workin rekrytointiprosessin, saatte käyttöönne myös nuorten ammattilaisten suuren verkoston – kyse on korkeakouluopiskelijoista ja uransa alkuvaiheessa olevista ammattilaista, joilla on korkeintaan 5 vuoden työkokemus. Nuorilla ammattilaisilla on paljon uutta tietoa, energiaa ja uteliaisuutta, jotka auttavat kehittämään yritystä tulevaisuudessa.

Prosessi-insinöörin henkilöstövuokraus tai rekrytointi?

Tarpeenne määrittää, miten palkkaaminen hoidetaan. Jos olette saaneet uuden projektin, jonka vuoksi tarvitsette nopeasti työntekijän lyhyeksi ajaksi, henkilöstövuokraus on joustava vaihtoehto. Me hoidamme rekrytointiprosessin, ja kun olemme löytäneet sopivan henkilön, sinä vuokraat hänet tarpeittesi mukaan.

Me vastaamme työnantajapuolesta ja kaikista hallinnollisista tehtävistä. Jos tarve on pitkäaikainen ja haluat pysyvän ratkaisun, rekrytointi voi olla hyvä vaihtoehto. Me hoidamme koko rekrytointiprosessin, ja kun se on valmis ja sopiva henkilö on löytynyt, sinä palkkaat työnhakijan suoraan yritykseesi.

Jaa artikkeli