Rakennusinsinöörien henkilöstövuokraus & rekrytointi

Rakennusalalla on monia tehtäviä, jotka toimivat kantavina voimina. Rakennusinsinöörin rooli on yksi näistä. Rakennusinsinööri tuo teknistä osaamista ja asiantuntemusta erilaisiin rakennusprojekteihin. Kyky ratkaista ongelmia ja tehdä prosesseista mahdollisimman tehokkaita on myös yksi rakennusinsinöörin vahvuuksista. Rakennusinsinöörillä on osaamista alalta ja hän voi toimia projektinjohtajana, paikallisjohtajana tai työnjohtajana.

Ota yhteyttä

Me autamme rakennusinsinöörin henkilöstövuokrauksessa tai rekrytoinnissa

Kun yritys saa uusia rakennustekniikan projekteja, saattaa nousta nopeasti tarve palkata lisää työvoimaa. Oikeanlainen henkilö, jolla on oikeanlaista osaamista on edellytys parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Meillä on monen vuoden kokemus henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinnista ja me autamme sinua.

Insinööriammatteihin rekrytointi voi olla nykyisin haastavaa, koska markkinoilla on pulaa osaajista. Jotkut tehtävät vaativat erityisosaamista, jota voi olla vaikea löytää. Rekrytoijamme ovat omien alojensa asiantuntijoita ja he tietävät, mitä oikeanlaisen työnhakijan löytämiseen vaaditaan. Me autamme löytämään uusia rakennusinsinöörejä, rakennussuunnittelijoita ja arkkitehteja!

Miksi rakennusinsinöörien henkilöstövuokraus tai rekrytointi on hyvä ratkaisu

Onko teillä lyhyt- vai pitkäaikainen henkilöstötarve? Tiedättekö tarkkaan, kuinka pitkä tarve on? Sillä ei ole merkitystä, me ratkaisemme asian joka tapauksessa yhdessä.

Riippuen siitä, miltä tilanne näyttää, luomme rekrytointiprofiilin ja valitsemme teille sopivan hakutavan. Henkilöstövuokraus on joustava palkkaustapa, jossa henkilökuntaa vuokrataan tarpeiden mukaan. Kun uusia projekteja käynnistetään, syntyy ruuhkahuippu tai on tarve palkata sijainen, henkilöstövuokraus on hyvä ratkaisu.

Jos tarvitset uuden työntekijän pitkäaikaisesti, rekrytointi on hyvä vaihtoehto. Me autamme koko rekrytointiprosessin ajan ja etsimme tehtävään parhaiten soveltuvan työnhakijan. Yhteistyössä Academic Workin kanssa hyödytte rekrytointiosaamisestamme mutta pääsette lisäksi käsiksi digitaaliseen nuorten ammattilaisten verkostoomme.

Suuri työnhakijatietokanta rekrytointiin

Kun me vuokraamme tai rekrytoimme työntekijöitä insinööritehtäviin, saamme apua nuorten ammattilaisten -työnhakijatietokannastamme – kyse on korkeakouluopiskelijoista ja uransa alkuvaiheessa olevista ammattilaisista. Olemme alalla toimimiemme vuosien aikana markkinoineet säännöllisesti yliopistoissa ja oppilaitoksissa. Siten olemme luoneet vahvan suhteen insinööreihin jo opiskeluvaiheessa ennen heidän siirtymistään työelämään. Kun ryhdyt yhteistyöhön Academic Workin kanssa, pääset hyödyntämään verkostoamme, joka on hyvä työkalu rekrytointiprosessiin ja sopivan henkilön löytämiseen!

Kun haluat ottaa meihin yhteyttä, täytä alla oleva lomake!

Kaipaatko ratkaisua rakennusalan resursointiin? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle nopeammin kuin arvaatkaan.

Mietityttääkö sinua mikä ratkaisu voisi olla tilanteeseesi sopivin? Anna meidän ehdottaa tilanteeseesi sopivinta ratkaisua luotettavasti ja ammattitaidolla.

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä tämä lomake niin palaamme sinulle.

Jaa artikkeli