Sähköinsinöörin henkilöstövuokraus & rekrytointi

Sähkötekniikka on ollut uskomattoman tärkeää tekniselle kehitykselle. Sähköautot, aurinkokennot ja matkapuhelimet perustuvat kaikki sähkötekniikkaan, ja se tulee olemaan merkittävä tekijä myös tulevaisuuden kehitykselle.

Monille yrityksille on elintärkeää palkata päteviä sähköinsinöörejä, mikä johtaa entistä kovempaan kilpailuun parhaista tekijöistä. Adacemic Workilla on monen vuoden kokemus henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinnista, ja me autamme sinua löytämään yritykseesi sopivan insinöörin.

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle!

Vuokraa tai rekrytoi sähköinsinööri nopeasti ja joustavasti

Pätevien sähköinsinöörien tarve voi nousta äkillisesti esimerkiksi uuden projektin myötä. Elektroniikan, sähkötekniikan tai sähköenergian aloilla työntekijöiltä vaaditaan oikeanlaista osaamista ja tietynlaisia valmiuksia. Meillä on monen vuoden kokemus teknisen alan henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinnista ja me autamme koko rekrytointiprosessin ajan.

Me ymmärrämme markkinoita ja tiedämme, miten vaikeaa oikeanlaisia osaajia on löytää. Nuorten ammattilaisten laajan verkoston ja alan hallitsevien rekrytoijiemme ansiosta voimme taata laadukkaan rekrytointiprosessin, joka tuottaa parhaat tulokset. Me autamme etsimään oikeanlaisen sähköinsinöörin, elektroniikkainsinöörin tai sähköenergiainsinöörin.

Lue lisää siitä, miten rekrytointiprosessimme toimii.

Oikeanlaisten osaajien löytäminen sähkötekniikkaan vaikeilla markkinoilla

Sähköinsinööri on käynyt läpi yhden tiukimmista insinöörikoulutuksista ja hänellä on osaamista, jota monissa yrityksissä kaivataan. Mitä siis pitäisi tehdä tavoittaakseen parhaat kandidaatit?

Olemme alalla toimimiemme yli 10 vuoden aikana tehneet aktiivisesti töitä luodaksemme tiiviin suhteen nuoriin ammattilaisiin – korkeakouluopiskelijoihin ja uransa alkuvaiheessa oleviin ammattilaisiin, joilla on enintään 5 vuoden kokemus. Uskomme vahvasti, että tämä kohderyhmä on tärkeä yrityksille ja niiden kehitykselle. Nuoret ammattilaiset tuovat yritykseen uutta arvokasta tietoa ja näkemystä. Lisäksi he omaavat valmiudet oppia uutta, minkä seurauksena heidän kehityskäyränsä on usein poikkeuksellisen jyrkkä.

Kun valitset Academic Workin, autamme tavoittamaan sopivat kandidaatit ja näkymään markkinoilla. Aloitamme uuden rekrytointiprosessin jokaiseen tehtävään ja markkinoimme tehtävää valtavassa nuorten ammattilaisten verkostossamme.

Sähköinsinöörin henkilöstövuokraus tai rekrytointi?

Oletko juuri saanut uuden projektin tai etsitkö jotain, joka voisi pitkäaikaisesti vahvistaa yritystänne? Riippuen siitä, miltä tarpeenne näyttää, räätälöimme sen pohjalta ratkaisun. Henkilöstövuokraus on joustava ratkaisu, kun tarvitset henkilökuntaa lyhyeksi ajaksi, esimerkiksi eri projekteihin tai ruuhkahuippuihin. Vuokraat osaajan ja maksat tarvitsemistanne todellisista työtunneista.

Jos henkilöstön tarve on pitkäaikainen, rekrytointi on sopiva ratkaisu. Rekrytoijamme vastaavat koko rekrytointiprosessista aina profiilin luomisesta palkkaukseen saakka. Me autamme löytämään parhaan kandidaatin ja annamme teidän keskittyä ydinliiketoimintaanne.

Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin kartoitetaan yhdessä yrityksenne resursointitarpeet.

Jaa artikkeli