Testausinsinöörin henkilöstövuokraus & rekrytointi

Testausinsinööri auttaa varmistamaan laatutason. Kun tuotteita ja designeja kehitetään, on niitä testattava ja kokeiltava. Tehtävä edellyttää henkilöä, jolla on vankkaa osaamista ja tietoa tekniikan alalta. Tässä markkinatilanteessa on hankalaa löytää sopiva henkilö, jolla on oikeanlaista osaamista insinöörin ammatista. Academic Work on henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka auttaa yritystäsi löytämään seuraavan testausinsinöörin.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Miksi me autamme testi-insinöörin henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinnissa.

Testausinsinöörillä on suuri vastuu, kun on kyse tuotantoprosesseista. He auttavat yritystä luomaan testiprosesseja, jotka varmistavat, että tuote täyttää odotetut laatuvaatimukset ja standardit. Testausinsinööri tai testaaja voi myös vastata tuotteiden testaustapojen kehittämisestä, jotta testiprosesseista saataisiin mahdollisimman luotettavia tuloksia.

Testaajilla voi olla asiantuntemusta eri aloilta ja tehtävän vaatimukset voivat olla tiukat. Siksi Academic Work auttaa löytämään sopivan työnhakijan. Rekrytoijamme ovat oman alansa asiantuntijoita ja he haluavat auttaa yrityksiä kasvamaan oikeanlaisten osaajien avulla.

Lue lisää insinöörin henkilöstövuokrauksesta & rekrytoinnista.

Testausinsinöörin henkilöstövuokraus vai rekrytointi?

Riippuen siitä, miltä tarpeenne näyttää, henkilöstövuokraus tai rekrytointi on teille sopiva ratkaisu.

Jos etsitte kätevää ja joustavaa vaihtoehtoa ratkaisuksi lyhytaikaiseen henkilöstötarpeeseen, esimerkiksi uusien projektien tai ruuhkahuippujen yhteydessä, henkilöstövuokraus on oikea ratkaisu. Henkilöstövuokrauksessa toteutamme koko rekrytointiprosessin ja esittelemme tämän jälkeen työnhakijan teille. Jos olette tyytyväisiä, palkkaamme henkilön ja me vastaamme työnantajapuolesta. Sinä vuokraat konsultin tarpeen mukaan.

Jos sinulla sen sijaan on pitkäaikainen henkilöstötarve ja haluat palkata työnhakijan suoraan yritykseesi, mutta haluat yhteistyökumppanin rekrytointiprosessiin, rekrytointi on oikea ratkaisu. Me autamme koko rekrytointiprosessissa aina rekrytointiprofiilista palkkaukseen sakka, siten että saatte oikean henkilön oikealle paikalle.

Suuri verkosto, jossa yrityksesi voi näkyä

Meillä on monen vuoden kokemus henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinnista. Olemme alusta lähtien keskittyneet kohderyhmään nuoret ammattilaiset – korkeakouluopiskelijoihin tai uransa alkuvaiheessa oleviin ammattilaisiin, joilla on korkeintaan 5 vuoden työkokemus. Nuorilla ammattilaisilla on kunnianhimoa, energiaa ja uusinta tietoa, josta on etua sinunkin yrityksellesi. He ovat tärkeä investointi tulevaisuuteen, ja he valtaavat alan, kun seuraava sukupolvi jää eläkkeelle. Nuorilla ammattilaisilla ei viitata ikään, vaan se on ilmaus, jota käytämme työelämän tulokkaista.

Tarvitseeko yrityksesi henkilökuntaa? Jätä alle yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja selvitämme, miltä henkilöstötarpeesi näyttää nyt tai tulevaisuudessa.

Jaa artikkeli