Henkilöstövuokraus osana strategiaa

Miten henkilöstöstrategia laaditaan?

Yrityksessä työskenteleviä henkilöitä ei voi kopioida, sillä he tekevät yrityksestä ainutlaatuisen. Siksi on tärkeää varmistaa, että oikea henkilö on oikealla paikalla.

Liiketoimintasuunnitelma on tärkeä, mutta oletteko laatineet henkilöstösuunnitelman?

Tutustu palveluihimme

Vuokratyövoima osana strategiaa

Tarvitsette tavoitteidenne saavuttamiseksi selkeän suunnitelman siitä, mitä täytyy tehdä, mutta myös siitä, kuka sen tekee. Keitä yrityksessä tarvitaan tavoitteen saavuttamiseen?

Henkilöstösuunnitelman laatiminen tarkoittaa, että teette suunnitelman siitä, millaisia osaajia yrityksessä tarvitaan. Kyse voi olla sekä senior- että junior-tason osaamisesta, jotta varmistetaan oikeanlainen osaaminen tällä hetkellä, mutta myös tulevaisuudessa.

On siis mietittävä, kuinka monta henkilöä yrityksessä tarvitaan tänään, mutta myös, kuinka monta jatkossa tarvitaan. Tällöin saatetaan tarvita sekä vakituisia työntekijöitä että henkilöstövuokrausyrityksen kautta tulevia konsultteja organisaatiomuutoksista ja ruuhkahuipuista selviytymiseen.

Miten me Academic Workilla autamme teitä henkilöstövuokrauksessa

Kun tarvitsette apua henkilöstövuokraukseen, me tarjoamme ratkaisun. Laadimme yhdessä rekrytointiprofiilin tehtävään ja sen jälkeen me ilmoitamme työpaikasta laajassa nuorten ammattilaisten verkostossamme, seulomme työnhakijat ja hoidamme haastattelut.

Varmistaaksemme, että löydämme sopivan henkilön myös vaativampiin tehtäviin, voimme suositella erilaisten työpsykologisten testien toteuttamista haastattelujen täydentämiseksi.

Sen jälkeen me esittelemme teille parhaiten soveltuvan työnhakijan ja te teette lopullisen päätöksen. Vuokratyöntekijä palkataan Academic Workille, mikä tarkoittaa, että me vastaamme työnantajapuolesta hallinnollisine tehtävineen ja te vuokraatte työntekijän tarpeenne mukaan.

Me hallitsemme rekrytoinnin

Jos etsitte pitkäaikaista ratkaisua, jossa saatte asiantuntija-apua sopivan henkilön palkkaamiseen suoraan yritykseenne, rekrytointi voi olla ratkaisu. Lue lisää rekrytointipalvelustamme.

Jaa artikkeli